Tiyatro oyununda sürpriz evlilik teklifi

DENİZLİ MAGAZİN (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.12.2023 - 14:49, Güncelleme: 14.12.2023 - 10:59 823+ kez okundu.
 

Tiyatro oyununda sürpriz evlilik teklifi

Tiyatro oyununda sürpriz evlilik teklifi
Merkezefendi Kent Tiyatrosu, ‘Lütfen Kızımla Evlenir Misiniz?’ oyununu ile sahne aldı. Oyunu ile tam not alan Kent Tiyatrosu, son kısmında oyuncunun sahneye çağırdı sevgilisine evlenme teklifi yaptı.Sahnelediği oyunlar ile Denizlililer tarafından büyük ilgi gören Merkezefendi Kent Tiyatrosu oyunlarına devam ediyor. Çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Merkezefendi Kent Tiyatrosu, Muzaffer İzgü’nün kaleme aldığı ‘Lütfen Kızımla Evlenir Misiniz?’ isimli tiyatro oyununu sahneledi. Tiyatro severler ile Merkezefendi Kültür Merkezi’nde bir araya gelen oyuncular, oyun sonunda yine tam not aldı.Merkezefendi Kent Tiyatrosu, ‘Lütfen Kızımla Evlenir Misiniz?’ oyununu ile sahne aldı. Genel Sanat Yönetmeni Selahattin Doğramacı, oyunun son kısmında sahneye davet ettiği kız arkadaşına evlilik teklifi etti.Sürpriz teklifi alkışlar eşliğinde kabul ettiGenel Sanat Yönetmeni ve oyuncu Selahattin Doğramacı, oyunun son bölümünde kendisini izlemeye gelen kız arkadaşı Ceren Ertuğrul’u sahneye davet etti. Doğramacı, Ertuğrul karşısında diz çökerek sürpriz evlilik teklifinde bulundu. Sahnede aldığı evlilik teklifi karşısında hayretliğini gizleyemeyen Ceren Ertuğrul seyircilerin alkışları eşliğinde ‘evet’ diyerek teklifi kabul etti.
Tiyatro oyununda sürpriz evlilik teklifi
Merkezefendi Kent Tiyatrosu, ‘Lütfen Kızımla Evlenir Misiniz?’ oyununu ile sahne aldı. Oyunu ile tam not alan Kent Tiyatrosu, son kısmında oyuncunun sahneye çağırdı sevgilisine evlenme teklifi yaptı.

Sahnelediği oyunlar ile Denizlililer tarafından büyük ilgi gören Merkezefendi Kent Tiyatrosu oyunlarına devam ediyor. Çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Merkezefendi Kent Tiyatrosu, Muzaffer İzgü’nün kaleme aldığı ‘Lütfen Kızımla Evlenir Misiniz?’ isimli tiyatro oyununu sahneledi. Tiyatro severler ile Merkezefendi Kültür Merkezi’nde bir araya gelen oyuncular, oyun sonunda yine tam not aldı.

Merkezefendi Kent Tiyatrosu, ‘Lütfen Kızımla Evlenir Misiniz?’ oyununu ile sahne aldı. Genel Sanat Yönetmeni Selahattin Doğramacı, oyunun son kısmında sahneye davet ettiği kız arkadaşına evlilik teklifi etti.
Sürpriz teklifi alkışlar eşliğinde kabul etti

Genel Sanat Yönetmeni ve oyuncu Selahattin Doğramacı, oyunun son bölümünde kendisini izlemeye gelen kız arkadaşı Ceren Ertuğrul’u sahneye davet etti. Doğramacı, Ertuğrul karşısında diz çökerek sürpriz evlilik teklifinde bulundu. Sahnede aldığı evlilik teklifi karşısında hayretliğini gizleyemeyen Ceren Ertuğrul seyircilerin alkışları eşliğinde ‘evet’ diyerek teklifi kabul etti.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.