DEMİRCİ'DEN İNCE HAREKET!

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.12.2018 - 15:18, Güncelleme: 25.12.2018 - 15:24 3654+ kez okundu.
 

DEMİRCİ'DEN İNCE HAREKET!

Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesinde geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirilen eğilim yoklaması ile Merkezefendi Belediye Başkan Adayı belli olan ve seçimlerde birinci sırada çıkan adaylardan Şeniz Süzek Doğan, rakibi olan aday adaylarını ziyaret etti.
CHP’de Merkezefendi Belediye Başkan Adayının belirlenmesi için geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirilen eğilim yoklamasının ardından 1.sıradan çıkan Şeniz Süzek Doğan,  kendisi ile birlikte yarış halinde olan diğer aday adaylarını ziyaret etti. İlk olarak Sedat Demirci’ye ziyaret gerçekleştiren Doğan, birlik ve beraberlik mesajı veren Doğan, “Birlik ve beraberlik her şeyin üstünde gelir” ifadelerini kullandı. MAZBATASINI İMZALAYACAĞI KALEMİ HEDİYE ETTİ Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sedat Demirci ise, Doğan’a ince bir harekette bulunarak anlamlı bir hediye verdi. Demirci, “Nazik Ziyaretleri için kendisine çok teşekkür ederim. Kendisine 1 Nisan 2019’da başkanlık mazbatasını imzalayacağı kalemi hediye ettim. Birlikte başaracağız.” Dedi. Kısa süren bu ziyaretin ardından iki isim Demirci ve Doğan birlikte bir diğer aday adayı Sabri Yıldız’ı ziyaret ettiler. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür eden Sabri Yıldız’da, “Merkezefendi Belediye Başkan adayı Şeniz Doğan,aday adayı Sedat Demirci ziyaretime geldiler. Gösterdikleri inceliğe teşekkür ederim.
Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesinde geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirilen eğilim yoklaması ile Merkezefendi Belediye Başkan Adayı belli olan ve seçimlerde birinci sırada çıkan adaylardan Şeniz Süzek Doğan, rakibi olan aday adaylarını ziyaret etti.

CHP’de Merkezefendi Belediye Başkan Adayının belirlenmesi için geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirilen eğilim yoklamasının ardından 1.sıradan çıkan Şeniz Süzek Doğan,  kendisi ile birlikte yarış halinde olan diğer aday adaylarını ziyaret etti. İlk olarak Sedat Demirci’ye ziyaret gerçekleştiren Doğan, birlik ve beraberlik mesajı veren Doğan, “Birlik ve beraberlik her şeyin üstünde gelir” ifadelerini kullandı.

MAZBATASINI İMZALAYACAĞI KALEMİ HEDİYE ETTİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sedat Demirci ise, Doğan’a ince bir harekette bulunarak anlamlı bir hediye verdi. Demirci, “Nazik Ziyaretleri için kendisine çok teşekkür ederim. Kendisine 1 Nisan 2019’da başkanlık mazbatasını imzalayacağı kalemi hediye ettim. Birlikte başaracağız.” Dedi.

Kısa süren bu ziyaretin ardından iki isim Demirci ve Doğan birlikte bir diğer aday adayı Sabri Yıldız’ı ziyaret ettiler.

Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür eden Sabri Yıldız’da, “Merkezefendi Belediye Başkan adayı Şeniz Doğan,aday adayı Sedat Demirci ziyaretime geldiler. Gösterdikleri inceliğe teşekkür ederim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.