Pamukkale’de vezneler hafta sonu da açık

PAMUKKALE BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.11.2023 - 14:21, Güncelleme: 22.11.2023 - 15:15 1289+ kez okundu.
 

Pamukkale’de vezneler hafta sonu da açık

Pamukkale’de vezneler hafta sonu da açık
Son günü 30 Kasım 2023 olan Emlak, Çevre Temizlik, İlan Reklam vergileri ikinci dönem ödemeleri ile ilgili olarak Pamukkale Belediyesi, hafta sonunda veznelerini açık tutacak. Bu kapsamda 25-26 Kasım 2023 günlerinde vatandaşlar ödemelerini veznelere yapabilecek. İçinde bulunduğumuz 2023 yılı Emlak, Çevre Temizlik, İlan Reklam vergilerinin ikinci dönemi ödemeleri 1 Kasım 2023 itibariyle başladı. Yılda iki dönem yapılan ödemelerin ikinci taksitinin son ödeme tarihi 30 Kasım 2023 Perşembe günü. Pamukkale Belediyesi, vatandaşların bu konuda mağduriyet yaşamaması için önlemler aldı. Vatandaşların cezalı duruma düşülmemesi için vergi mükelleflerinin hafta içi mesai saatleri içerisinde YSE kavşağındaki belediye ana binasında yer alan veznelerin yanı sıra Atatürk Caddesi’nde, Deliktaş ek hizmet binasında, Aktepe Sosyal Tesisleri’nde ve Tapu Müdürlüğü’nde bulunan vezneden ödemelerini yapılabiliyor. Pamukkale resmi web sitesi üzerinden yapılabilen ödemeler nakit olarak veya Paraf Karta 5 taksit, World Karta 2+1 taksit imkânıyla yapılabiliyor. Pamukkale Belediyesi, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için bu hafta sonuna özel veznelerini açık tutacak. Buna göre 25 Kasım 2023 Cumartesi ve 26 Kasım 2023 Pazar günleri Pamukkale Belediyesi YSE ana yerleşkesi, Atatürk Caddesi’nde bulunan ek hizmet binası ve Deliktaş mahallesinde bulunan ek hizmet binasındaki veznelere ödeme yapılabilecek. Bu vezneler hafta sonunda 08.30 ile 17.00 saatleri arasında hizmet verecek.
Pamukkale’de vezneler hafta sonu da açık

Son günü 30 Kasım 2023 olan Emlak, Çevre Temizlik, İlan Reklam vergileri ikinci dönem ödemeleri ile ilgili olarak Pamukkale Belediyesi, hafta sonunda veznelerini açık tutacak. Bu kapsamda 25-26 Kasım 2023 günlerinde vatandaşlar ödemelerini veznelere yapabilecek.
İçinde bulunduğumuz 2023 yılı Emlak, Çevre Temizlik, İlan Reklam vergilerinin ikinci dönemi ödemeleri 1 Kasım 2023 itibariyle başladı. Yılda iki dönem yapılan ödemelerin ikinci taksitinin son ödeme tarihi 30 Kasım 2023 Perşembe günü. Pamukkale Belediyesi, vatandaşların bu konuda mağduriyet yaşamaması için önlemler aldı. Vatandaşların cezalı duruma düşülmemesi için vergi mükelleflerinin hafta içi mesai saatleri içerisinde YSE kavşağındaki belediye ana binasında yer alan veznelerin yanı sıra Atatürk Caddesi’nde, Deliktaş ek hizmet binasında, Aktepe Sosyal Tesisleri’nde ve Tapu Müdürlüğü’nde bulunan vezneden ödemelerini yapılabiliyor. Pamukkale resmi web sitesi üzerinden yapılabilen ödemeler nakit olarak veya Paraf Karta 5 taksit, World Karta 2+1 taksit imkânıyla yapılabiliyor.
Pamukkale Belediyesi, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için bu hafta sonuna özel veznelerini açık tutacak. Buna göre 25 Kasım 2023 Cumartesi ve 26 Kasım 2023 Pazar günleri Pamukkale Belediyesi YSE ana yerleşkesi, Atatürk Caddesi’nde bulunan ek hizmet binası ve Deliktaş mahallesinde bulunan ek hizmet binasındaki veznelere ödeme yapılabilecek. Bu vezneler hafta sonunda 08.30 ile 17.00 saatleri arasında hizmet verecek.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.