DAHA GÜVENLİ BİR ÜNİVERSİTE İÇİN TOPLANDILAR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.09.2018 - 09:51, Güncelleme: 28.09.2018 - 09:51 3396+ kez okundu.
 

DAHA GÜVENLİ BİR ÜNİVERSİTE İÇİN TOPLANDILAR

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) ile üniversite yurtlarının sorunları ve güvenliğinin görüşüldüğü Üniversite Güvenlik Toplantısı, Denizli Valisi Hasan Karahan başkanlığında gerçekleştirildi.
DENİZLİ (AA) - Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) ile üniversite yurtlarının sorunları ve güvenliğinin görüşüldüğü Üniversite Güvenlik Toplantısı, Denizli Valisi Hasan Karahan başkanlığında gerçekleştirildi. Vali Karahan, Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, üniversite ile ilgili tüm sorunları ve talepleri değerlendireceklerini belirtti. Üniversitede güvenlik konusunu çok önemsediklerini dile getiren Karahan, şöyle konuştu: "Geleceğimiz adına daha da yukarıya taşınması için elimizden gelenin daha fazlasını yapmanın gayretinde olacağız. Bu konuda bize ve tüm muhataplarımıza büyük görev ve sorumluluklar düşüyor. Zaman içerisinde bize iletilen sorun veya talepleri tekrar tekrar değerlendirip huzurlu bir eğitim öğretim yılı geçmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz ve gereken bütün tedbirleri alacağız. Elde edilen kazanımlardan taviz vermeden, şehrimizin diğer alanlarda gösterdiği başarılara yakışır bir şekilde çalışmalarımız devam edecek. Bu vesileyle 2018-2019 akademik yılının ülkemize, şehrimize, akademi camiamıza hayırlı olmasını diliyorum." İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerince slayt eşliğinde sunum yapılan toplantıya, 11. Komando Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Bilal Öztürk, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Vali Yardımcısı Kemal İnan, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Albay Metin Düz, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Şakir Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Ünal ve Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Denizli İl Müdürü (KYK) Müdürü Mustafa Sabri Ak ile diğer yetkililer katıldı.
Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) ile üniversite yurtlarının sorunları ve güvenliğinin görüşüldüğü Üniversite Güvenlik Toplantısı, Denizli Valisi Hasan Karahan başkanlığında gerçekleştirildi.

DENİZLİ (AA) - Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) ile üniversite yurtlarının sorunları ve güvenliğinin görüşüldüğü Üniversite Güvenlik Toplantısı, Denizli Valisi Hasan Karahan başkanlığında gerçekleştirildi.

Vali Karahan, Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, üniversite ile ilgili tüm sorunları ve talepleri değerlendireceklerini belirtti.

Üniversitede güvenlik konusunu çok önemsediklerini dile getiren Karahan, şöyle konuştu:

"Geleceğimiz adına daha da yukarıya taşınması için elimizden gelenin daha fazlasını yapmanın gayretinde olacağız. Bu konuda bize ve tüm muhataplarımıza büyük görev ve sorumluluklar düşüyor. Zaman içerisinde bize iletilen sorun veya talepleri tekrar tekrar değerlendirip huzurlu bir eğitim öğretim yılı geçmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz ve gereken bütün tedbirleri alacağız. Elde edilen kazanımlardan taviz vermeden, şehrimizin diğer alanlarda gösterdiği başarılara yakışır bir şekilde çalışmalarımız devam edecek. Bu vesileyle 2018-2019 akademik yılının ülkemize, şehrimize, akademi camiamıza hayırlı olmasını diliyorum."

İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerince slayt eşliğinde sunum yapılan toplantıya, 11. Komando Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Bilal Öztürk, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Vali Yardımcısı Kemal İnan, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Albay Metin Düz, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Şakir Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Ünal ve Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Denizli İl Müdürü (KYK) Müdürü Mustafa Sabri Ak ile diğer yetkililer katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.