CUMHURİYET COŞKUSU SOKAKLARA SIĞAMADI

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.10.2018 - 10:55, Güncelleme: 30.10.2018 - 10:55 2797+ kez okundu.
 

CUMHURİYET COŞKUSU SOKAKLARA SIĞAMADI

Denizli'de, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla 500 metrelik Türk bayrağıyla "Cumhuriyet Yürüyüşü" gerçekleştirildi.
Denizli'de, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla 500 metrelik Türk bayrağıyla "Cumhuriyet Yürüyüşü" gerçekleştirildi. Atatürk Stadı önünden başlayan yürüyüşe, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, Demokrasi Platformu Dönem Sözcüsü ve Baro Başkanı Müjdat İlhan, sendika ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ile binlerce vatandaş  katıldı. 10 Bin kişinin katıldığı yürüyüşte 500 metre uzunluğunda 2 metre genişliğinde Türk bayrağı açıldı. Yürüyüş, Kıbrıs Şehitleri, Emek ve İstiklal caddeleri ile Gazi Mustafa Kemal Bulvarı boyunca devam etti. Yürüyüş sırasında yakılan meşalelerle fener alayı da düzenlendi. Balkonlarından bayrak ve alkışlarıyla vatandaşlar yürüyüşe destek verdi. Yürüyüş Denizli Valiliği'nin önünde Baro Başkanı Müjdat İlhan'ın konuşması ve ardından gerçekleştirilen saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla son buldu. Yürüyüşün ardından 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda düzenlenen konserde de sanatçı Emre Aydın sahne aldı.
Denizli'de, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla 500 metrelik Türk bayrağıyla "Cumhuriyet Yürüyüşü" gerçekleştirildi.

Denizli'de, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla 500 metrelik Türk bayrağıyla "Cumhuriyet Yürüyüşü" gerçekleştirildi.

Atatürk Stadı önünden başlayan yürüyüşe, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, Demokrasi Platformu Dönem Sözcüsü ve Baro Başkanı Müjdat İlhan, sendika ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ile binlerce vatandaş  katıldı.

10 Bin kişinin katıldığı yürüyüşte 500 metre uzunluğunda 2 metre genişliğinde Türk bayrağı açıldı. Yürüyüş, Kıbrıs Şehitleri, Emek ve İstiklal caddeleri ile Gazi Mustafa Kemal Bulvarı boyunca devam etti. Yürüyüş sırasında yakılan meşalelerle fener alayı da düzenlendi. Balkonlarından bayrak ve alkışlarıyla vatandaşlar yürüyüşe destek verdi.

Yürüyüş Denizli Valiliği'nin önünde Baro Başkanı Müjdat İlhan'ın konuşması ve ardından gerçekleştirilen saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla son buldu.

Yürüyüşün ardından 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda düzenlenen konserde de sanatçı Emre Aydın sahne aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.