ÇUKUR'DAN ANLAMLI DUVAR YAZISI

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.01.2019 - 11:39, Güncelleme: 22.01.2019 - 11:39 3883+ kez okundu.
 

ÇUKUR'DAN ANLAMLI DUVAR YAZISI

Çukur dizisi, 21 Ocak'ta yayınlanan bölümde JMML tanısı konulan Öykü Arin'e ve kök hücre bağışına dikkat çekti
İzmir’de, Juvenil Miyelomonositik Lösemi teşhisi konulan 3,5 yaşındaki Öykü Arin Yazıcı ilik nakli bekliyor. 21 Ocak tarihinde yayınlanan Çukur dizisinin bir sahnesinde, duvarda “Öykü Arin’e umut ol! Kök hücre bağışı hayat kurtarır.” yazısı yer aldı. Geçtiğimiz günlerde Çukur dizisi oyuncuları ve set ekibi, kan kanseriyle mücadele eden ve ilik nakli bekleyen 3,5 yaşındaki Öykü Arin Yazıcı başta olmak üzere tüm lösemi hastaları için, sete gelen Kızılay aracında kan vermişti. DENİZLİ'DEN BÜYÜK DESTEK  Lösemi hastası olan ve haberinin duyulması ile Denizlileri hüzne boğan Öykü Arin için başlatılan kök hücre kampanyasına Denizlilierde büyük destek verdi. Geçtiğimiz hafta sonu Çınar Kızılay Kan Alma merkezine akın eden Denizlili vatandaşlar Öyküye'ye umut oldular. ÖYKÜ ARİN İLİK BEKLİYOR İzmir’de yaşayan Çağdaş ve Eylem Yazıcı çiftinin kızları Öykü Arin’e, nadir görülen Juvenil Myelomonositik Lösemi (JMML) tanısı konuldu. Minik Öykü, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Ailesi, Öykü’nün hayata tutunması için, ilik nakli bekliyor. Öykü için sosyal medya üzerinden de bir kampanya başlatıldı. Donör bulunması için çabalayan Yazıcı Ailesi’nin yakınları ve yurttaşlar, bir yandan kan bağışında bulunurken, bir yandan da uygun ilik için seferber oldu.   
Çukur dizisi, 21 Ocak'ta yayınlanan bölümde JMML tanısı konulan Öykü Arin'e ve kök hücre bağışına dikkat çekti

İzmir’de, Juvenil Miyelomonositik Lösemi teşhisi konulan 3,5 yaşındaki Öykü Arin Yazıcı ilik nakli bekliyor. 21 Ocak tarihinde yayınlanan Çukur dizisinin bir sahnesinde, duvarda “Öykü Arin’e umut ol! Kök hücre bağışı hayat kurtarır.” yazısı yer aldı.

Geçtiğimiz günlerde Çukur dizisi oyuncuları ve set ekibi, kan kanseriyle mücadele eden ve ilik nakli bekleyen 3,5 yaşındaki Öykü Arin Yazıcı başta olmak üzere tüm lösemi hastaları için, sete gelen Kızılay aracında kan vermişti.

DENİZLİ'DEN BÜYÜK DESTEK 

Lösemi hastası olan ve haberinin duyulması ile Denizlileri hüzne boğan Öykü Arin için başlatılan kök hücre kampanyasına Denizlilierde büyük destek verdi. Geçtiğimiz hafta sonu Çınar Kızılay Kan Alma merkezine akın eden Denizlili vatandaşlar Öyküye'ye umut oldular.

ÖYKÜ ARİN İLİK BEKLİYOR

İzmir’de yaşayan Çağdaş ve Eylem Yazıcı çiftinin kızları Öykü Arin’e, nadir görülen Juvenil Myelomonositik Lösemi (JMML) tanısı konuldu. Minik Öykü, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Ailesi, Öykü’nün hayata tutunması için, ilik nakli bekliyor. Öykü için sosyal medya üzerinden de bir kampanya başlatıldı. Donör bulunması için çabalayan Yazıcı Ailesi’nin yakınları ve yurttaşlar, bir yandan kan bağışında bulunurken, bir yandan da uygun ilik için seferber oldu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.