Başer’den öğrencileri sevindirecek proje haberi

DENİZLİ SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 17.03.2024 - 16:57, Güncelleme: 17.03.2024 - 16:57 1094+ kez okundu.
 

Başer’den öğrencileri sevindirecek proje haberi

Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer’den öğrencileri sevindirecek bir proje haberi daha geldi. Başer döneminde ihtiyaç sahibi öğrencilere içinde değişik kırtasiye malzemelerinin bulunduğu ücretsiz kırtasiye paketleri dağıtılacak.
Hayata dokunan ve çözüm odaklı projelerini açıklayarak Merkezefendi Belediye Başkanlığı yarışı için çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı’nın Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer’den, öğrencileri sevindirecek ve mutlu edecek bir proje açıklaması daha geldi. Başer, kendi belediye başkanlığı döneminde ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye desteği sağlayarak ailelerin ekonomilerine destek olmayı amaçlıyor. Bu proje ile her yıl ihtiyaç sahibi öğrencilere ücretsiz kırtasiye paketleri dağıtılacak.    ÖĞRENCİLERİMİZİN YANINDA OLACAĞIZ Başer’in açıkladığı projeye göre ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri için paketleri içinde defter, kalem, silgi, cetvel, yapıştırıcı gibi çok sayıda kırtasiye malzemesi bulunacak. Bu projenin öğrencilerin eğitim hayatlarını kolaylaştırmak ve ekonomik darlıkta bulunan ailelerin yükünü biraz olsun hafifletmek amacıyla gerçekleşeceğini belirten Başer, “Proje kapsamındaki kırtasiye desteğimiz her yıl öğrencilerle ücretsiz olarak buluşacak. Onlar bizlerin geleceği. Çocuklarımızın aileleri ve ülkeleri için iyi birer birey olabilmeleri adına eğitim hayatlarında hep yanlarında olacağız” dedi.  
Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer’den öğrencileri sevindirecek bir proje haberi daha geldi. Başer döneminde ihtiyaç sahibi öğrencilere içinde değişik kırtasiye malzemelerinin bulunduğu ücretsiz kırtasiye paketleri dağıtılacak.

Hayata dokunan ve çözüm odaklı projelerini açıklayarak Merkezefendi Belediye Başkanlığı yarışı için çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı’nın Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer’den, öğrencileri sevindirecek ve mutlu edecek bir proje açıklaması daha geldi. Başer, kendi belediye başkanlığı döneminde ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye desteği sağlayarak ailelerin ekonomilerine destek olmayı amaçlıyor. Bu proje ile her yıl ihtiyaç sahibi öğrencilere ücretsiz kırtasiye paketleri dağıtılacak. 

 

ÖĞRENCİLERİMİZİN YANINDA OLACAĞIZ

Başer’in açıkladığı projeye göre ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri için paketleri içinde defter, kalem, silgi, cetvel, yapıştırıcı gibi çok sayıda kırtasiye malzemesi bulunacak. Bu projenin öğrencilerin eğitim hayatlarını kolaylaştırmak ve ekonomik darlıkta bulunan ailelerin yükünü biraz olsun hafifletmek amacıyla gerçekleşeceğini belirten Başer, “Proje kapsamındaki kırtasiye desteğimiz her yıl öğrencilerle ücretsiz olarak buluşacak. Onlar bizlerin geleceği. Çocuklarımızın aileleri ve ülkeleri için iyi birer birey olabilmeleri adına eğitim hayatlarında hep yanlarında olacağız” dedi.

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.