Cumhuriyet’in 100. yılına özel gençlik festivali düzenleniyor

BÜYÜKŞEHİR BLD (Web Sitesi) - Web Sitesi | 02.10.2023 - 21:22, Güncelleme: 02.10.2023 - 21:22 3361+ kez okundu.
 

Cumhuriyet’in 100. yılına özel gençlik festivali düzenleniyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıldönümüne özel Gençlik Festivali düzenliyor. 6 gün boyunca birbirinden renkli müzik grupları ve sanatçıların toplam 16 konser vereceği ücretsiz festivale tüm Denizlililerin davetli olduğu belirtildi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıldönümüne özel Gençlik Festivali düzenliyor. 3-8 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek Denizli Büyükşehir Belediyesi Gençlik Festivali’nde birbirinden renkli grup ve sanatçıların yer aldığı 16 ayrı konser programı gerçekleştirilecek. Bu çerçevede, organizasyonun ilk 4 gününde (3-6 Ekim tarihleri arasında) düzenlenecek konserler KYK Amfi Park’ta yapılacak. 7-8 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek konserler ise Pamukkale Üniversitesi Rektörlük önünde düzenlenecek. Ücretsiz gerçekleştirilecek festival programı ise şöyle: “3 Ekim Salı KYK Amfi Park Elif Can Yıldız saat 19.00, Pangea saat 20.30, Tekil-a saat 22.00’de sahne alacak. 4 Ekim Çarşamba KYK Amfi Park Elif Buse saat 19.00, Bir Kişi Arkeolog saat 20.30, Dikkat Band saat 22.00’de sevenleriyle buluşacak. 5 Ekim Perşembe KYK Amfi Park’ta Homeless saat 19.00, Suça Sürüklenen Çocuk saat 20.30 ve Eski Kafa saat 22.00’de festival çerçevede dinleyicileriyle bir araya gelecek. 6 Ekim Cuma günü ise Barfly saat 19.00, Dış Güçler saat 20.30 ve Kafadenk ise saat 22.00’de sahneye çıkacak. Birbirinden keyifli konserler gençleri bekliyor Denizli Büyükşehir Belediyesi Gençlik Festivali’nin son iki günü ise PAÜ Rektörlük önünde düzenlenecek. Festival çerçevede 7 Ekim Cumartesi günü saat 20.30’da gençler, Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası’nın Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Genel Sanat Yönetmeni Hakan Eyiden ve sevilen şarkıcı Aydanur ile sahne alacağı pop ve arabesk şarkıları konseri ile buluşacak. Festivalin 8 Ekim Pazar günü finalinde saat 20.30’da Ne Var Ki, saat 22.00’de ise sevilen grup Necati ve Saykolar sahne alacak. Tüm vatandaşların davetli olduğu festivale girişler ücretsiz olacak. Kültür ve sanat şehri Denizli Cumhuriyet’in 100. yıldönümünü Denizli’de doya doya kutlamak istediklerini ve pek çok etkinliğe imza atacakları müjdesini paylaşan Başkan Zolan, “Gözbebeğimiz Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılına yakışan birbirinden özel ve güzel etkinliklere imza atacağız. Bu çerçevede ilk olarak kültür ve sanat şehri Denizli’mizde çok özel bir festival düzenliyoruz. Festivalimizde sevilen sanatçılarımız gençlerimiz ve tüm hemşehrilerimiz için sahne alacak. Cumhuriyetimizi hep birlikte coşku içinde kutlayacağız. Tüm hemşehrilerimi festivalimize bekliyorum” dedi.  
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıldönümüne özel Gençlik Festivali düzenliyor. 6 gün boyunca birbirinden renkli müzik grupları ve sanatçıların toplam 16 konser vereceği ücretsiz festivale tüm Denizlililerin davetli olduğu belirtildi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıldönümüne özel Gençlik Festivali düzenliyor. 3-8 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek Denizli Büyükşehir Belediyesi Gençlik Festivali’nde birbirinden renkli grup ve sanatçıların yer aldığı 16 ayrı konser programı gerçekleştirilecek. Bu çerçevede, organizasyonun ilk 4 gününde (3-6 Ekim tarihleri arasında) düzenlenecek konserler KYK Amfi Park’ta yapılacak. 7-8 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek konserler ise Pamukkale Üniversitesi Rektörlük önünde düzenlenecek. Ücretsiz gerçekleştirilecek festival programı ise şöyle: “3 Ekim Salı KYK Amfi Park Elif Can Yıldız saat 19.00, Pangea saat 20.30, Tekil-a saat 22.00’de sahne alacak. 4 Ekim Çarşamba KYK Amfi Park Elif Buse saat 19.00, Bir Kişi Arkeolog saat 20.30, Dikkat Band saat 22.00’de sevenleriyle buluşacak. 5 Ekim Perşembe KYK Amfi Park’ta Homeless saat 19.00, Suça Sürüklenen Çocuk saat 20.30 ve Eski Kafa saat 22.00’de festival çerçevede dinleyicileriyle bir araya gelecek. 6 Ekim Cuma günü ise Barfly saat 19.00, Dış Güçler saat 20.30 ve Kafadenk ise saat 22.00’de sahneye çıkacak.

Birbirinden keyifli konserler gençleri bekliyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi Gençlik Festivali’nin son iki günü ise PAÜ Rektörlük önünde düzenlenecek. Festival çerçevede 7 Ekim Cumartesi günü saat 20.30’da gençler, Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası’nın Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Genel Sanat Yönetmeni Hakan Eyiden ve sevilen şarkıcı Aydanur ile sahne alacağı pop ve arabesk şarkıları konseri ile buluşacak. Festivalin 8 Ekim Pazar günü finalinde saat 20.30’da Ne Var Ki, saat 22.00’de ise sevilen grup Necati ve Saykolar sahne alacak. Tüm vatandaşların davetli olduğu festivale girişler ücretsiz olacak.

Kültür ve sanat şehri Denizli

Cumhuriyet’in 100. yıldönümünü Denizli’de doya doya kutlamak istediklerini ve pek çok etkinliğe imza atacakları müjdesini paylaşan Başkan Zolan, “Gözbebeğimiz Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılına yakışan birbirinden özel ve güzel etkinliklere imza atacağız. Bu çerçevede ilk olarak kültür ve sanat şehri Denizli’mizde çok özel bir festival düzenliyoruz. Festivalimizde sevilen sanatçılarımız gençlerimiz ve tüm hemşehrilerimiz için sahne alacak. Cumhuriyetimizi hep birlikte coşku içinde kutlayacağız. Tüm hemşehrilerimi festivalimize bekliyorum” dedi.


 

Denizli’de Cumhuriyet’in 100. yılına özel gençlik festivali düzenleniyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.