PAÜ Hastanelerine NST Cihazı Bağışlandı

DENİZLİ SAĞLIK (Web Sitesi) - Web Sitesi | 13.03.2024 - 10:51, Güncelleme: 13.03.2024 - 10:51 1901+ kez okundu.
 

PAÜ Hastanelerine NST Cihazı Bağışlandı

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanelerine hayırsever iş insanları tarafından düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde düzenlenen konser etkinliğinin geliri ile NST cihazı bağışlandı.
Sanatçı Tolgay Yılmaz ve Çiğdem Uğurlu Dayıoğlu önderliğinde hayırsever iş insanları ile birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde bir konser gerçekleştirildi. Sanatçı Tolgay Yılmaz’ın sahne aldığı konserin geliri ile PAÜ Hastaneleri Kadın Hastalıkları ve Doğum Ana Bilim Dalına NST cihazı bağışlandı.   Konserde PAÜ Hastaneleri Başhekim Yrd. Prof. Dr. Mustafa Çelik günün anlam ve önemi ile PAÜ Hastanelerine yapılan bağış hakkında bir konuşma yaptı. Konuşmanın sonunda Başhekim Yrd. Prof. Dr. Mustafa Çelik kendisine bugünlere gelmesinde kendisine özen gösteren eşi Ayşe Çelik’e plaket takdim etti.  Hayırseverlerin katılımı ve desteği ile gerçekleşen 8 Mart Kadınlar Günü konserinde ayrıca hasta çocuklar için peruk bağışı sözü alınarak gece anlamlı bir şekilde noktalandı.
Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanelerine hayırsever iş insanları tarafından düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde düzenlenen konser etkinliğinin geliri ile NST cihazı bağışlandı.

Sanatçı Tolgay Yılmaz ve Çiğdem Uğurlu Dayıoğlu önderliğinde hayırsever iş insanları ile birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde bir konser gerçekleştirildi. Sanatçı Tolgay Yılmaz’ın sahne aldığı konserin geliri ile PAÜ Hastaneleri Kadın Hastalıkları ve Doğum Ana Bilim Dalına NST cihazı bağışlandı.

 

Konserde PAÜ Hastaneleri Başhekim Yrd. Prof. Dr. Mustafa Çelik günün anlam ve önemi ile PAÜ Hastanelerine yapılan bağış hakkında bir konuşma yaptı. Konuşmanın sonunda Başhekim Yrd. Prof. Dr. Mustafa Çelik kendisine bugünlere gelmesinde kendisine özen gösteren eşi Ayşe Çelik’e plaket takdim etti. 

Hayırseverlerin katılımı ve desteği ile gerçekleşen 8 Mart Kadınlar Günü konserinde ayrıca hasta çocuklar için peruk bağışı sözü alınarak gece anlamlı bir şekilde noktalandı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.