ÇINAR'IN GÖBEĞİNDE...

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.01.2019 - 10:01, Güncelleme: 19.01.2019 - 10:25 3372+ kez okundu.
 

ÇINAR'IN GÖBEĞİNDE...

Denizli'de el freni çekilmeden park edilen taksi halk otobüsüne çarptı. El fireni çekilmeden bırakılan aracın Atatürk Caddesine doğru ters bir istikamete ilerlemesi halinde meydana getirebileceği hasarın daha ağır olma ihtimali çevredekilerin tepkisine yol açtı.
DENİZLİ (AA) - Denizli'de, sürücüsünün el frenini çekmeden park ettiği taksi, 100 metre geride kırmızı ışıkta bekleyen halk otobüsüne çarparak durabildi. Olay şöyle gelişti, Faik Şener Kırhan, kullandığı 20 T 0217 plakalı taksiyi, İstiklal Caddesi'nde yol kenarına park ederek araçtan ayrıldı. El freninin çekili olmaması nedeniyle aniden hareket eden taksi, yaklaşık 100 metre geride, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'nda kırmızı ışıkta bekleyen Rıdvan Çelik yönetimindeki 20 BL 097 plakalı Denizli Büyükşehir Belediyesine ait halk otobüsüne çarptı.  YUKUŞ AŞAĞIYA GİDEBİLİRDİ El fireni çekilmeden bırakılan araç şans eseri aynı düzlükte elerledi ve 100 metre geride trafik ışıklarında bekleyen belediye otobüsüne çarpttı. Ancak aynı araç, aynı düzlükte bulunduğu Gazi Bulvarın'dan deği, Atatürk Caddesi'nden veya Lise Caddesin'de de olabilirdi. Çevredekilerin tepkisine yol açan bu durum sonrası olası bir facianın eşiğinden dönülmüş gibi görünüyor.  "YOLCULAR BİRAZ KORKTU" Otobüs sürücüsü Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kazada herhangi bir kişinin yaralanmadığını belirterek, "Taksinin içinde şoför yokmuş. Ben kırımızı ışıkta bekliyordum. Taksinin bana doğru geldiğini görünce korna çaldım ama geldi vurdu. Taksi sürücüsü, bana el frenini çekmeyi unuttuğunu söyledi. Yolcular biraz korktu." diye konuştu.  Yolculardan Ayşe Tıkır ve Halime Toprak da kaza nedeniyle yaşadıkları korkuyu dile getirdi.
Denizli'de el freni çekilmeden park edilen taksi halk otobüsüne çarptı. El fireni çekilmeden bırakılan aracın Atatürk Caddesine doğru ters bir istikamete ilerlemesi halinde meydana getirebileceği hasarın daha ağır olma ihtimali çevredekilerin tepkisine yol açtı.

DENİZLİ (AA) - Denizli'de, sürücüsünün el frenini çekmeden park ettiği taksi, 100 metre geride kırmızı ışıkta bekleyen halk otobüsüne çarparak durabildi. Olay şöyle gelişti, Faik Şener Kırhan, kullandığı 20 T 0217 plakalı taksiyi, İstiklal Caddesi'nde yol kenarına park ederek araçtan ayrıldı. El freninin çekili olmaması nedeniyle aniden hareket eden taksi, yaklaşık 100 metre geride, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'nda kırmızı ışıkta bekleyen Rıdvan Çelik yönetimindeki 20 BL 097 plakalı Denizli Büyükşehir Belediyesine ait halk otobüsüne çarptı. 

YUKUŞ AŞAĞIYA GİDEBİLİRDİ

El fireni çekilmeden bırakılan araç şans eseri aynı düzlükte elerledi ve 100 metre geride trafik ışıklarında bekleyen belediye otobüsüne çarpttı. Ancak aynı araç, aynı düzlükte bulunduğu Gazi Bulvarın'dan deği, Atatürk Caddesi'nden veya Lise Caddesin'de de olabilirdi. Çevredekilerin tepkisine yol açan bu durum sonrası olası bir facianın eşiğinden dönülmüş gibi görünüyor. 

"YOLCULAR BİRAZ KORKTU"

Otobüs sürücüsü Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kazada herhangi bir kişinin yaralanmadığını belirterek, "Taksinin içinde şoför yokmuş. Ben kırımızı ışıkta bekliyordum. Taksinin bana doğru geldiğini görünce korna çaldım ama geldi vurdu. Taksi sürücüsü, bana el frenini çekmeyi unuttuğunu söyledi. Yolcular biraz korktu." diye konuştu. 

Yolculardan Ayşe Tıkır ve Halime Toprak da kaza nedeniyle yaşadıkları korkuyu dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.