ÇIKAN ÇATIŞMADA 2 KİŞİ YARALANDI

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.03.2019 - 23:31, Güncelleme: 27.03.2019 - 23:31 3382+ kez okundu.
 

ÇIKAN ÇATIŞMADA 2 KİŞİ YARALANDI

Denizli'de meydana gelen silahlı çatışmada 2 kişi silahla yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, olay bugün Denizli'nin Sarayköy İlçesi nde bulunan Hasköy Caddesi’nde meydana geldi. Bilinmeyen bir  nedenden dolayı iki grup arasında çıkan olayda taraflar silahlarına sarılınca  H.K. ve S. Ç. isimli kişiler silahla yaralandı. Olay sonrası Sarayköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılar ilk müdahale sonrası Denizli’ye sevk edilmeleri bekleniyor. Polis silahlı çatışmaya karışan kişileri yakalamak için harekete geçti. Olayın sıcaklığı yerini korurken silahlı çatışma ile ilgili incelemeler devam ediyor
Denizli'de meydana gelen silahlı çatışmada 2 kişi silahla yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, olay bugün Denizli'nin Sarayköy İlçesi nde bulunan Hasköy Caddesi’nde meydana geldi. Bilinmeyen bir  nedenden dolayı iki grup arasında çıkan olayda taraflar silahlarına sarılınca  H.K. ve S. Ç. isimli kişiler silahla yaralandı. Olay sonrası Sarayköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılar ilk müdahale sonrası Denizli’ye sevk edilmeleri bekleniyor.

Polis silahlı çatışmaya karışan kişileri yakalamak için harekete geçti. Olayın sıcaklığı yerini korurken silahlı çatışma ile ilgili incelemeler devam ediyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.