CHP İLE HDP LOGOSUNU KARIŞTIRDI

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.02.2019 - 13:17, Güncelleme: 25.02.2019 - 13:22 3333+ kez okundu.
 

CHP İLE HDP LOGOSUNU KARIŞTIRDI

HDP ile CHP’nin 90. Yıl logosunu karıştırınca kendinin jandarma karakolunda buldu.
Olay Denizli'nin Çivril ilçesinde bulunan Gürpınar mahallesinde meydana geldi. Seçim çalışması yapan Ak partili bir kadın CHP’nin 90. Yıl için hazırlattığı logoyu HDP bayrağı sanınca karakolluk oldu. Edinilen bilgiye göre 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında mahalle gezilerine devam eden AK parti Çivril Belediye başkan adayı Niyazi Vural ile birlikte Gürpınar mahallesindeki programa katılan A.Ş., Millet İttifakının CHP’li Belediye meclis üyesi adayı İhsan Caran’ın seçim bürosu önünde asılı parti bayraklarını HDP bayrağı ile karıştırdı. CHP’nin 90. Yıl için hazırlattığı ’90 Yıldır Beraberiz. Dev Çınar Yeni Filiz’ logosunu HDP bayrağı ile karıştıran A.Ş. sosyal paylaşım sitesindeki sayfasından “kimin ihanet içinde PKK ile beraber olduğu ayan beyan ortada” şeklinde paylaşım yaptı. Paylaşımdan sonra sayfa sahibine tepki gösteren CHP Belediye meclis üyesi adayı İhsan Caran durumu CHP İlçe başkanına bildirdi. Sayfadaki paylaşım ile birlikte Jandarma komutanlığına giden CHP İlçe başkanı Uğur Bayram paylaşımı yapan A.Ş. hakkında şikâyetçi oldu. A.Ş. ifadesi alınmak üzere jandarma karakoluna getirildi. İfadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. 
HDP ile CHP’nin 90. Yıl logosunu karıştırınca kendinin jandarma karakolunda buldu.

Olay Denizli'nin Çivril ilçesinde bulunan Gürpınar mahallesinde meydana geldi. Seçim çalışması yapan Ak partili bir kadın CHP’nin 90. Yıl için hazırlattığı logoyu HDP bayrağı sanınca karakolluk oldu.

Edinilen bilgiye göre 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında mahalle gezilerine devam eden AK parti Çivril Belediye başkan adayı Niyazi Vural ile birlikte Gürpınar mahallesindeki programa katılan A.Ş., Millet İttifakının CHP’li Belediye meclis üyesi adayı İhsan Caran’ın seçim bürosu önünde asılı parti bayraklarını HDP bayrağı ile karıştırdı. CHP’nin 90. Yıl için hazırlattığı ’90 Yıldır Beraberiz. Dev Çınar Yeni Filiz’ logosunu HDP bayrağı ile karıştıran A.Ş. sosyal paylaşım sitesindeki sayfasından “kimin ihanet içinde PKK ile beraber olduğu ayan beyan ortada” şeklinde paylaşım yaptı.

Paylaşımdan sonra sayfa sahibine tepki gösteren CHP Belediye meclis üyesi adayı İhsan Caran durumu CHP İlçe başkanına bildirdi. Sayfadaki paylaşım ile birlikte Jandarma komutanlığına giden CHP İlçe başkanı Uğur Bayram paylaşımı yapan A.Ş. hakkında şikâyetçi oldu.

A.Ş. ifadesi alınmak üzere jandarma karakoluna getirildi. İfadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.