CHP'DE ADAYLAR BELİRLENDİ

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.11.2018 - 15:06, Güncelleme: 14.11.2018 - 20:50 2828+ kez okundu.
 

CHP'DE ADAYLAR BELİRLENDİ

CHP Denizli adayları açıklandı.
CHP'nin Parti Meclisi toplantısı bitti. 150 civarı aday basın toplantısıyla açıklanıyor. CHP Pamukkale Belediye adayı Ahmet Divarcı oldu. Güney Belediye Başkan Adayı Mustafa Mustafa Urtekin, Serinhisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Gemi, Çivril Belediye Başkan Adayı Ömer Köseoğlu oldu. Diğer adayların isimlerininde netleştirecekleri açıklandı. Diğer illerde ise CHP'de Balıkesir Büyükşehir Belediye Adayı Ahmet Akın oldu. Yalova, Burdur ve Giresun'da mevcut belediye başkanları da yeniden aday gösterildi. ANKARA'DA DA DEVAM KARARI ALINDI Ankara'da, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen yeniden aday gösterildi.
CHP Denizli adayları açıklandı.

CHP'nin Parti Meclisi toplantısı bitti. 150 civarı aday basın toplantısıyla açıklanıyor.

CHP Pamukkale Belediye adayı Ahmet Divarcı oldu. Güney Belediye Başkan Adayı Mustafa Mustafa Urtekin, Serinhisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Gemi, Çivril Belediye Başkan Adayı Ömer Köseoğlu oldu. Diğer adayların isimlerininde netleştirecekleri açıklandı.

Diğer illerde ise CHP'de Balıkesir Büyükşehir Belediye Adayı Ahmet Akın oldu. Yalova, Burdur ve Giresun'da mevcut belediye başkanları da yeniden aday gösterildi.

ANKARA'DA DA DEVAM KARARI ALINDI

Ankara'da, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen yeniden aday gösterildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.