Gelişi güzel park edilen araçlar trafiği çileye dönüştürüyor

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.01.2024 - 10:04, Güncelleme: 22.01.2024 - 09:52 2659+ kez okundu.
 

Gelişi güzel park edilen araçlar trafiği çileye dönüştürüyor

Gelişi güzel park edilen araçlar trafiği çileye dönüştürüyor
Gün geçtikçe artan araç sayısı, buna karşılık dar yollar ve otopark olmaması Buldan’ın trafiğini içinden çıkılamaz hale getiriyor.Nüfusa oranla Denizli’nin ilçeleri içinde en fazla araca sahip yerlerden biri olan Buldan’ın trafiği gerek yayalara gerekse de araç sahiplerine saç baş yolduruyor. Otopark olmaması, sokak ve caddelerin darlığı ve sürücülerin de düzensiz araç bırakmaları nedeniyle sıkıntı gün geçtikçe artıyor.Özellikle Buldan’ın pazarının kurulduğu Perşembe günleri gelişigüzel park edilen araçlar nedeniyle bırakın araçlara, yayalara bile geçecek yol kalmıyor. Alanyazı Meydanı ile Şükür Cami Meydanı sıkıntının en fazla yaşandığı alanlar oluyor.İlçe Trafik Komisyonunun aldığı kararlara da uyan olmuyor. Tek yön ilan edilen yollarda ters yönde giden araçlar, tek yöne park izni verilen yollarda çift yönlü araç park edilmeleri, hatta tek yönde çiftli araç parkları sık görünür hale geldi. Kaldırımların küçüklüğü, buna karşılık işyeri sahiplerinin izin verilenden fazla kaldırım işgalleri nedeniyle yayaların kaldırımlar yerine cadde ortalarından gitmek zorunda kalmaları da her an ciddi yaralanmalı kazaların yaşanmasını muhtemel hale getiriyor.
Gelişi güzel park edilen araçlar trafiği çileye dönüştürüyor
Gün geçtikçe artan araç sayısı, buna karşılık dar yollar ve otopark olmaması Buldan’ın trafiğini içinden çıkılamaz hale getiriyor.

Nüfusa oranla Denizli’nin ilçeleri içinde en fazla araca sahip yerlerden biri olan Buldan’ın trafiği gerek yayalara gerekse de araç sahiplerine saç baş yolduruyor. Otopark olmaması, sokak ve caddelerin darlığı ve sürücülerin de düzensiz araç bırakmaları nedeniyle sıkıntı gün geçtikçe artıyor.
Özellikle Buldan’ın pazarının kurulduğu Perşembe günleri gelişigüzel park edilen araçlar nedeniyle bırakın araçlara, yayalara bile geçecek yol kalmıyor. Alanyazı Meydanı ile Şükür Cami Meydanı sıkıntının en fazla yaşandığı alanlar oluyor.

İlçe Trafik Komisyonunun aldığı kararlara da uyan olmuyor. Tek yön ilan edilen yollarda ters yönde giden araçlar, tek yöne park izni verilen yollarda çift yönlü araç park edilmeleri, hatta tek yönde çiftli araç parkları sık görünür hale geldi. Kaldırımların küçüklüğü, buna karşılık işyeri sahiplerinin izin verilenden fazla kaldırım işgalleri nedeniyle yayaların kaldırımlar yerine cadde ortalarından gitmek zorunda kalmaları da her an ciddi yaralanmalı kazaların yaşanmasını muhtemel hale getiriyor.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.