Fethiye’de uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.11.2023 - 19:14, Güncelleme: 01.11.2023 - 17:50 1562+ kez okundu.
 

Fethiye’de uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı

Fethiye’de uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı
Muğla’nın Fethiye ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı.Muğla İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ile Fethiye KOM Tim Komutanlığı ekipleri kentte uyuşturucu satışı yapanlara yönelik operasyon başlattı. Yapılan araştırmalar sonucu T.T. ve Ö.T isimli şahıslara ulaşıldı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada parçalar halinde bir miktar esrar ile 35 kök Hint keneviri ve bir kurusıkı tabanca ele geçirildi. "Uyuşturucu madde ticareti" suçlamasıyla gözaltına alınan şüpheliler, jandarmadaki işlemlerin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Fethiye’de uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı
Muğla’nın Fethiye ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı.

Muğla İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ile Fethiye KOM Tim Komutanlığı ekipleri kentte uyuşturucu satışı yapanlara yönelik operasyon başlattı. Yapılan araştırmalar sonucu T.T. ve Ö.T isimli şahıslara ulaşıldı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada parçalar halinde bir miktar esrar ile 35 kök Hint keneviri ve bir kurusıkı tabanca ele geçirildi. "Uyuşturucu madde ticareti" suçlamasıyla gözaltına alınan şüpheliler, jandarmadaki işlemlerin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Muğla HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.