CESEDİNE 2 GÜN SONRA ULAŞILDI

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.11.2018 - 10:29, Güncelleme: 02.11.2018 - 10:29 3769+ kez okundu.
 

CESEDİNE 2 GÜN SONRA ULAŞILDI

Cesedin kimliği tespit edildi.
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde çobanlık yapan bir kişi hayatını kaybetmiş olarak bulundu. Edinilen bilgilere göre, Acıpayam Aşağı Mahalle Küçüksöğütler mevkisinde çobanlık yapan Şahin Çetin'e ait koyunlar iddaya göre bir şahsın yoncasına girdi. Koyunların yoncasına girdiğini gören tarla sahibi çobanı uyarmak üzere yaşadığı barakaya gittiğinde Şahin Çetin'in yerde yattığını görünce durumu hemen jandarmaya ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerne olay yerine gelen sağlık ekipleri şahsın hayatını kaybettğini belirledi. Şahsın kesin ölüm sebebnin belirlenmesi için cenazesi Acıpayam Devlet Hastanesine kaldırıldı. Şahsın iki gün önce hayatını kaybettiği sanılırken kalp kriznden öldüğü tahmin edilmekte. Jandarma olayla ilgli soruşturma başlattı.
Cesedin kimliği tespit edildi.

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde çobanlık yapan bir kişi hayatını kaybetmiş olarak bulundu.

Edinilen bilgilere göre, Acıpayam Aşağı Mahalle Küçüksöğütler mevkisinde çobanlık yapan Şahin Çetin'e ait koyunlar iddaya göre bir şahsın yoncasına girdi. Koyunların yoncasına girdiğini gören tarla sahibi çobanı uyarmak üzere yaşadığı barakaya gittiğinde Şahin Çetin'in yerde yattığını görünce durumu hemen jandarmaya ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerne olay yerine gelen sağlık ekipleri şahsın hayatını kaybettğini belirledi.

Şahsın kesin ölüm sebebnin belirlenmesi için cenazesi Acıpayam Devlet Hastanesine kaldırıldı. Şahsın iki gün önce hayatını kaybettiği sanılırken kalp kriznden öldüğü tahmin edilmekte. Jandarma olayla ilgli soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.