Depreme dayanıksız raporu verilen ortaokul yıkıldı

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.12.2023 - 17:49, Güncelleme: 18.12.2023 - 15:27 1146+ kez okundu.
 

Depreme dayanıksız raporu verilen ortaokul yıkıldı

Depreme dayanıksız raporu verilen ortaokul yıkıldı
1955 yılında yapımı tamamlanarak hizmete giren Cumhuriyet Ortaokulu, depreme dayanaksız olması nedeniyle yıkıldı.Denizli’nin Buldan ilçesinde 1955 yılında eğitim ve öğretim faaliyetlerine başlayan Cumhuriyet Ortaokulu, sonrasında Güngör Cerit Cumhuriyet İmam Hatip Ortaokulu adıyla hizmet vermeye devam etti. Okul, güçlendirme çalışmaları yapılması için bir süre önce ihaleye çıkarıldı. Güçlendirme çalışmalarına başlanılan okulda daha sonra temel olmadığı gerekçesiyle çalışmalar durdurularak yıkım kararı alındı. Depreme dayanaksız raporu bulunan okul, Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından yıkıldı.
Depreme dayanıksız raporu verilen ortaokul yıkıldı
1955 yılında yapımı tamamlanarak hizmete giren Cumhuriyet Ortaokulu, depreme dayanaksız olması nedeniyle yıkıldı.
Denizli’nin Buldan ilçesinde 1955 yılında eğitim ve öğretim faaliyetlerine başlayan Cumhuriyet Ortaokulu, sonrasında Güngör Cerit Cumhuriyet İmam Hatip Ortaokulu adıyla hizmet vermeye devam etti. Okul, güçlendirme çalışmaları yapılması için bir süre önce ihaleye çıkarıldı. Güçlendirme çalışmalarına başlanılan okulda daha sonra temel olmadığı gerekçesiyle çalışmalar durdurularak yıkım kararı alındı. Depreme dayanaksız raporu bulunan okul, Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından yıkıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.