BAŞKAN ÖRKİ: “SON GÜNE KADAR ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

PAMUKKALE BLD (Web Sitesi) - Web Sitesi | 04.03.2024 - 23:35, Güncelleme: 04.03.2024 - 23:35 1626+ kez okundu.
 

BAŞKAN ÖRKİ: “SON GÜNE KADAR ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Cumhuriyet Mahallesi Binevler Bölgesi’ndeki asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Örki, “Cumhuriyet mahallemizdeki son dokunuşlar bu bölgede oldu. Biz ilk günden beri durmak yok yola devam düsturuyla vatandaşımızın mutluluğu ve huzuru için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.
Pamukkale Belediyesi, Belediye Başkanı Avn Örki’nin talimatları doğrultusunda ilçede başlattığı dev üstyapı atağına tüm hızıyla sürdürüyor. Denizli Büyükşehir Belediyesinin altyapı çalışmalarını tamamladığı mahallelerde üstyapı atağına büyük bir başarıyla gerçekleştiren Pamukkale Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi Binevler Bölgesi’ndeki üstyapı çalışmalarını da tamamladı. Binevler bölgesinde, kanalizasyon, içme suyu, yağmur suyu hatlarını yenileyerek, elektrik hatlarını yeraltına alan Pamukkale Belediyesi, toplam 15 sokak 2 caddede 1300 ton asfalt, 33 bin 600 m2 parke taşı ve 8 bin metre bordür çalışması gerçekleştirdi. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Binevler Bölgesi’ndeki son asfaltlama işlemini de yerinde inceleyerek, hem mahalle sakinlerine de hem çalışanlara teşekkürlerini iletti.    “GÖREV SÜREMİZİN SON GÜNÜNE KADAR SIRTIMIZDAN TER EKSİK OLMAYACAK”  Başkan Örki, hem mahalle sakinlerine çalışmalar esnasındaki zorluklara sabrettikleri için, hem de tüm gayret gösteren çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. “Hiç durmadan çalışmaya devam ediyoruz” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Görev süremizin ilk başında başladığımız devasa altyapı ve üstyapı hamlelerinde çok şükür rabbim nasip etti bugünleri gördük. Artık son dokunuşlarımızı gerçekleştiriyoruz. Görevde devam ediyor ya da etmiyor olmanın çalışma açısından bizim için engelleyici bir noktası yok. ‘Durmak yok yola devam’ düsturuyla vatandaşımızın mutluluğu, huzuru için onların daha müreffeh bir yaşam sürebilmesi için gayretli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Bugün geldiğimiz noktada uzun yıllardır belki altyapı ve üstyapı problemleri çeken mahallerimizin Denizli’mizin Pamukkale’mizin en kenar köşelerinde kalmış bu mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın yüzünün güldüğünü görmek bizleri de ayrıca çok çok mutlu ediyor. İnşallah görev süremizin son gününe kadar sırtımızdan ter eksik olmayacak. Çalışmaya, üretmeye, gayret etmeye devam edeceğiz. Vatandaşımıza hayırlı uğurlu olsun diyorum, burada emek veren gayret gösteren bütün arkadaşlarıma yol arkadaşlarıma, çalışanlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Bu vesileyle bu çalışmalar esnasında bizlere destek olan, bizleri çalışma noktasında teşvik eden bütün vatandaşlarımıza da yürekten teşekkür ediyorum. Onlar istedi, bizler de onların o istemesi üzerine cesaret gösterdik ve el birliği ile bu güzel sonuçları elde etmiş olduk. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Cumhuriyet Mahallesi Binevler Bölgesi’ndeki asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Örki, “Cumhuriyet mahallemizdeki son dokunuşlar bu bölgede oldu. Biz ilk günden beri durmak yok yola devam düsturuyla vatandaşımızın mutluluğu ve huzuru için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Pamukkale Belediyesi, Belediye Başkanı Avn Örki’nin talimatları doğrultusunda ilçede başlattığı dev üstyapı atağına tüm hızıyla sürdürüyor. Denizli Büyükşehir Belediyesinin altyapı çalışmalarını tamamladığı mahallelerde üstyapı atağına büyük bir başarıyla gerçekleştiren Pamukkale Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi Binevler Bölgesi’ndeki üstyapı çalışmalarını da tamamladı. Binevler bölgesinde, kanalizasyon, içme suyu, yağmur suyu hatlarını yenileyerek, elektrik hatlarını yeraltına alan Pamukkale Belediyesi, toplam 15 sokak 2 caddede 1300 ton asfalt, 33 bin 600 m2 parke taşı ve 8 bin metre bordür çalışması gerçekleştirdi. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Binevler Bölgesi’ndeki son asfaltlama işlemini de yerinde inceleyerek, hem mahalle sakinlerine de hem çalışanlara teşekkürlerini iletti. 

 

“GÖREV SÜREMİZİN SON GÜNÜNE KADAR SIRTIMIZDAN TER EKSİK OLMAYACAK” 

Başkan Örki, hem mahalle sakinlerine çalışmalar esnasındaki zorluklara sabrettikleri için, hem de tüm gayret gösteren çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. “Hiç durmadan çalışmaya devam ediyoruz” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Görev süremizin ilk başında başladığımız devasa altyapı ve üstyapı hamlelerinde çok şükür rabbim nasip etti bugünleri gördük. Artık son dokunuşlarımızı gerçekleştiriyoruz. Görevde devam ediyor ya da etmiyor olmanın çalışma açısından bizim için engelleyici bir noktası yok. ‘Durmak yok yola devam’ düsturuyla vatandaşımızın mutluluğu, huzuru için onların daha müreffeh bir yaşam sürebilmesi için gayretli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Bugün geldiğimiz noktada uzun yıllardır belki altyapı ve üstyapı problemleri çeken mahallerimizin Denizli’mizin Pamukkale’mizin en kenar köşelerinde kalmış bu mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın yüzünün güldüğünü görmek bizleri de ayrıca çok çok mutlu ediyor. İnşallah görev süremizin son gününe kadar sırtımızdan ter eksik olmayacak. Çalışmaya, üretmeye, gayret etmeye devam edeceğiz. Vatandaşımıza hayırlı uğurlu olsun diyorum, burada emek veren gayret gösteren bütün arkadaşlarıma yol arkadaşlarıma, çalışanlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Bu vesileyle bu çalışmalar esnasında bizlere destek olan, bizleri çalışma noktasında teşvik eden bütün vatandaşlarımıza da yürekten teşekkür ediyorum. Onlar istedi, bizler de onların o istemesi üzerine cesaret gösterdik ve el birliği ile bu güzel sonuçları elde etmiş olduk. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.