PEKDEMİR “MEMLEKET İSTERİM” DEDİ, SOSYAL MEDYADA YÜZBİNLER İZLEDİ

DENİZLİ SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 09.03.2024 - 15:12, Güncelleme: 09.03.2024 - 15:12 1765+ kez okundu.
 

PEKDEMİR “MEMLEKET İSTERİM” DEDİ, SOSYAL MEDYADA YÜZBİNLER İZLEDİ

Cumhur İttifakı Adayı Halil Pekdemir’in Cahit Sıtkı Tarancı’nın “Memleket İsterim” şiirini okuduğu yeni seçim şarkısı klibinin izlenme sayısı sadece instagramda 300 bine dayandı.
31 Mart seçimlerine doğru geri sayım başladı. Adaylar, seçmene ulaşmak için yoğun çaba sarfediyor hem de medya ve sosyal medya üzerinden de yüzbinlere ulaşmaya çalışıyor. Sokakta olduğu kadar sosyal mledyadada kıyasıya süren rekabet, özellikle birbirinden dikkat çekici tanıtım filmleri ve kliplerle kızışıyor. İşte o çalışmalardan biri Halil Pekdemir’in sosyal medya ekibinden geldi. Cumhur İttifakı Pamukkale Belediye Başkan Adayı Hilil Pekdemir, geçtiğimiz hafta yayınlanan yeni seçim şarkısının klibinde stüdyoya geçti, Cahit Sıtkı Tarancı’nın Memleket İsterim şiirini okudu. Pekdemir’in sesinden o şiirin ilk dörtlüğü ile başlayan klip, Denizli ölçeğinde izlenme sayısı bakımından sosyal medyada rekora koştu.  Pamukkale ve Pekdemir’in seçim çalışmaları görüntüleriyle hazırlanan klipte, Pekdemir’in kendi sesinden okuduğu şiir kadar aday için kayda alınmış seçim şarkısı da çok tutuldu. “Güzel Pamukkalemiz için hizmete geldim. Halkımızın gönlünde taht kurmaya geldim” sözleriyle başlayan şarkı da sosyal medya kullanıcından iyi not aldı. Pekdemir’in “Memleket İsterim. Gök mavi, dal yeşil, tarla sarı olsun. Kuşların çiçeklerin diyarı olsun” dizelerini büyük bir ustalıkla seslendirdiği Pekdemir’in yeni seçim şarkısının klibi, birkaç gün içinde yalnızca instagramdaki izlenme sayısı 280 bini geçti, 300 bine dayandı. Ve yine sadece instagramda 800’den fazla beğeni aldı.   
Cumhur İttifakı Adayı Halil Pekdemir’in Cahit Sıtkı Tarancı’nın “Memleket İsterim” şiirini okuduğu yeni seçim şarkısı klibinin izlenme sayısı sadece instagramda 300 bine dayandı.

31 Mart seçimlerine doğru geri sayım başladı. Adaylar, seçmene ulaşmak için yoğun çaba sarfediyor hem de medya ve sosyal medya üzerinden de yüzbinlere ulaşmaya çalışıyor. Sokakta olduğu kadar sosyal mledyadada kıyasıya süren rekabet, özellikle birbirinden dikkat çekici tanıtım filmleri ve kliplerle kızışıyor.

İşte o çalışmalardan biri Halil Pekdemir’in sosyal medya ekibinden geldi. Cumhur İttifakı Pamukkale Belediye Başkan Adayı Hilil Pekdemir, geçtiğimiz hafta yayınlanan yeni seçim şarkısının klibinde stüdyoya geçti, Cahit Sıtkı Tarancı’nın Memleket İsterim şiirini okudu. Pekdemir’in sesinden o şiirin ilk dörtlüğü ile başlayan klip, Denizli ölçeğinde izlenme sayısı bakımından sosyal medyada rekora koştu. 

Pamukkale ve Pekdemir’in seçim çalışmaları görüntüleriyle hazırlanan klipte, Pekdemir’in kendi sesinden okuduğu şiir kadar aday için kayda alınmış seçim şarkısı da çok tutuldu. “Güzel Pamukkalemiz için hizmete geldim. Halkımızın gönlünde taht kurmaya geldim” sözleriyle başlayan şarkı da sosyal medya kullanıcından iyi not aldı.

Pekdemir’in “Memleket İsterim. Gök mavi, dal yeşil, tarla sarı olsun. Kuşların çiçeklerin diyarı olsun” dizelerini büyük bir ustalıkla seslendirdiği Pekdemir’in yeni seçim şarkısının klibi, birkaç gün içinde yalnızca instagramdaki izlenme sayısı 280 bini geçti, 300 bine dayandı. Ve yine sadece instagramda 800’den fazla beğeni aldı. 


 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.