ÇAMELİ'DE TAKSİ DURAĞI HEYECANI

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.03.2019 - 12:47, Güncelleme: 19.03.2019 - 12:47 3267+ kez okundu.
 

ÇAMELİ'DE TAKSİ DURAĞI HEYECANI

Çameli’de her alanda hizmet etmeye çalışan ve yaptığı çalışmalar ile Çameli halkının sözünün eri Başkan olarak lanse edilen Çameli Belediye Başkanı ve Adayı Cengiz Arslan yeni modern taksi durağının açılışını gerçekleştirdi.
Sosyal belediyeciliğin öncülüğünü yapmaya devam eden Cengiz Arslan taksisi esnafı ve halkın katılımıyla Çameli Oto Terminali yanında oluşturulan Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Taksi Durağı’nın açılışını gerçekleştirdi. HİZMET SEKTÖR DÜNYANIN HER YERİNDE EN ZOR SEKTÖRDÜR Çameli’de bir başka alanda yine bir ilki gerçekleştiriyoruz. Hizmet sektörü dünyanın her yerinde en zor sektördür. Hep yaparsınız, bir tık üstü istenir. Hangi alanda olursa olsun diyen Cengiz Arslan Çünkü insan bulunduğu noktadan memnun olsa dünyada hiçbir gelişme olmazdı. İnsan hep daha fazlasını ister. İnsanın elindeki mevcut olduğu olanağı bir fazlasını istemesi, eklemek istemesi baktığınızda dünyanın gelişimi sağlar Gece gündüz, yağmur çamur edemeden işinizi yapıyorsunuz. Verdiğiniz hizmet en güzel hizmetlerden birisi. Yurdun herhangi bir yerinden bu kente gelen herkese rehberlik ediyorsunuz. Müşterilere zaman zaman İlçenin güzel yerlerini, ekonomisini, güzelliğini anlatıyorsunuz. Türkiye’nin gündemini ayakta tutan taksicilerdir. Yaptığınız güzel şeyleri görüyoruz ve yanınızdayız. Bugüne kadar görev yaptığımız süre boyunca Çameli taksi durakları ve şoförleri ile ilgili hiçbir şikâyet almadık. Bundan dolayı Çameli Belediyesi ailesi olarak sizlerle gurur duyuyoruz. Taksi Durağı için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a teşekkür ederiz Taksicisi Esnaflar Ne zaman arasak ulaştığımız bir Belediye Başkanına sahibiz. Tüm taksici arkadaşlarımız adına Çameli Belediye Başkanımıza ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Açılışa Çameli Belediye Başkanı ve Başkan adayı Cengiz Arslan,Çameli Ak Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz,Kadın Kolları Başkanı Selma Tutgun Mhp İlçe Başkanı Murat Genç , Çameli Şoförler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı Hayri Yılmaz, Çameli Esnaf Odası Başkanı Fettah Özdemir, Çameli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Duru,Çameli Koop Başkanı Mehmet Akdağ Taksici esnaflar ve vatandaşlar katıldı
Çameli’de her alanda hizmet etmeye çalışan ve yaptığı çalışmalar ile Çameli halkının sözünün eri Başkan olarak lanse edilen Çameli Belediye Başkanı ve Adayı Cengiz Arslan yeni modern taksi durağının açılışını gerçekleştirdi.

Sosyal belediyeciliğin öncülüğünü yapmaya devam eden Cengiz Arslan taksisi esnafı ve halkın katılımıyla Çameli Oto Terminali yanında oluşturulan Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Taksi Durağı’nın açılışını gerçekleştirdi.

HİZMET SEKTÖR DÜNYANIN HER YERİNDE EN ZOR SEKTÖRDÜR

Çameli’de bir başka alanda yine bir ilki gerçekleştiriyoruz. Hizmet sektörü dünyanın her yerinde en zor sektördür. Hep yaparsınız, bir tık üstü istenir. Hangi alanda olursa olsun diyen Cengiz Arslan Çünkü insan bulunduğu noktadan memnun olsa dünyada hiçbir gelişme olmazdı. İnsan hep daha fazlasını ister. İnsanın elindeki mevcut olduğu olanağı bir fazlasını istemesi, eklemek istemesi baktığınızda dünyanın gelişimi sağlar Gece gündüz, yağmur çamur edemeden işinizi yapıyorsunuz. Verdiğiniz hizmet en güzel hizmetlerden birisi. Yurdun herhangi bir yerinden bu kente gelen herkese rehberlik ediyorsunuz.

Müşterilere zaman zaman İlçenin güzel yerlerini, ekonomisini, güzelliğini anlatıyorsunuz. Türkiye’nin gündemini ayakta tutan taksicilerdir. Yaptığınız güzel şeyleri görüyoruz ve yanınızdayız. Bugüne kadar görev yaptığımız süre boyunca Çameli taksi durakları ve şoförleri ile ilgili hiçbir şikâyet almadık. Bundan dolayı Çameli Belediyesi ailesi olarak sizlerle gurur duyuyoruz. Taksi Durağı için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a teşekkür ederiz

Taksicisi Esnaflar Ne zaman arasak ulaştığımız bir Belediye Başkanına sahibiz. Tüm taksici arkadaşlarımız adına Çameli Belediye Başkanımıza ve çalışanlarına teşekkür ediyorum.
Açılışa Çameli Belediye Başkanı ve Başkan adayı Cengiz Arslan,Çameli Ak Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz,Kadın Kolları Başkanı Selma Tutgun Mhp İlçe Başkanı Murat Genç , Çameli Şoförler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı Hayri Yılmaz, Çameli Esnaf Odası Başkanı Fettah Özdemir, Çameli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Duru,Çameli Koop Başkanı Mehmet Akdağ Taksici esnaflar ve vatandaşlar katıldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.