ÇAMELİ'DE KADINLARA SİNEMA ETKİNLİĞİ

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.03.2019 - 10:39, Güncelleme: 14.03.2019 - 10:39 3053+ kez okundu.
 

ÇAMELİ'DE KADINLARA SİNEMA ETKİNLİĞİ

Çameli Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Cengiz Arslan'ın eşi İlkin Arslan Çameli ilçesinin Cumaalanı mahallesinin kadınlarıyla sinema etkinliğinde bir araya geldi.
Sosyal Faaliyetler kapsamında Cumaalanı Mahallesinde yaşayan bayanların talepleri ve istekleri üzerine Başkan Arslan tarafından Sinema gecesi düzenledi ücretsiz olarak Hayri Dev Kültür Merkezi sinema salonuna gelen Bayanlarla ve çocuklarla girişte tek tek ilgilenen Başkan Arslan Çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Başkan Arslan Sinema öncesi yaptığı konuşmasında Sizlerden gelen talep doğrultusunda sinema gecelerine devam ediyoruz bugün bayanlarımıza yönelik bir etkinlik gerçekleştirdik bayanlarimizin kültür ve sosyal alanda hayata geçirdiğimiz sosyal faaliyetlerden. Etkinliklerden ve hizmetlerden mutlaka yararlanmalarını tavsiye etti. Başkan Arslan Çameli Belediyesi'nin çeşitli eğitim, kültür, sanat ve sosyal faaliyetlerinde bir araya gelerek birbirleriyle tanışıp sosyalleşen bayanlar katıldıkları sinema etkinliğinde güzel vakit geçirdiler.Seans sonrası Hayri Dev Kültür Merkezi içerisinde bulunan Millet Kıraathanesinde çay ve yiyecek ikramı verildi
Çameli Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Cengiz Arslan'ın eşi İlkin Arslan Çameli ilçesinin Cumaalanı mahallesinin kadınlarıyla sinema etkinliğinde bir araya geldi.

Sosyal Faaliyetler kapsamında Cumaalanı Mahallesinde yaşayan bayanların talepleri ve istekleri üzerine Başkan Arslan tarafından Sinema gecesi düzenledi ücretsiz olarak Hayri Dev Kültür Merkezi sinema salonuna gelen Bayanlarla ve çocuklarla girişte tek tek ilgilenen Başkan Arslan Çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Başkan Arslan Sinema öncesi yaptığı konuşmasında Sizlerden gelen talep doğrultusunda sinema gecelerine devam ediyoruz bugün bayanlarımıza yönelik bir etkinlik gerçekleştirdik bayanlarimizin kültür ve sosyal alanda hayata geçirdiğimiz sosyal faaliyetlerden. Etkinliklerden ve hizmetlerden mutlaka yararlanmalarını tavsiye etti.

Başkan Arslan Çameli Belediyesi'nin çeşitli eğitim, kültür, sanat ve sosyal faaliyetlerinde bir araya gelerek birbirleriyle tanışıp sosyalleşen bayanlar katıldıkları sinema etkinliğinde güzel vakit geçirdiler.Seans sonrası Hayri Dev Kültür Merkezi içerisinde bulunan Millet Kıraathanesinde çay ve yiyecek ikramı verildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.