ÇAMELİ'DE BİR GARİP HIRSIZLIK!

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.11.2018 - 19:56, Güncelleme: 15.11.2018 - 19:58 2925+ kez okundu.
 

ÇAMELİ'DE BİR GARİP HIRSIZLIK!

Denizli’nin Çameli ilçesinde yaşanan bir hırsızlık olayı bu kadarda olmaz dedirtti.
Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, Denizli’nin Çameli ilçesi kırsalında yüksek gerilim hattına dadandı. Haberlere konu olan olayda ilginç bir ayrıntı dikkatlerden kaçmadı. Yüksek gerilim hattının bağlantı taşıyıcı direkleri hırsızlardan nasibini aldı. Direği oluşturan demirleri söken hırsızlar, boyları daha yukarıya uzanamadığı için yetiştikleri yere kadar olan tüm parçaları söküp, yanlarında götürdüler. Olay sonrası, Jandarma tarafından olay yerinde inceleme yapıldı. Çalınan demirlerin direğe bıraktığı tahribat vatandaşların can ve mal güvenliğini riske atabileceği açıkça gözlemleniyor. Olayı gerçekleştirenlerin bulunması ve benzeri bir vakanın yaşanmaması için çalışma başlatan jandarma, vatandaşların şüpheli gördükleri kişileri jandarmaya bildirmesini istedi.
Denizli’nin Çameli ilçesinde yaşanan bir hırsızlık olayı bu kadarda olmaz dedirtti.

Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, Denizli’nin Çameli ilçesi kırsalında yüksek gerilim hattına dadandı. Haberlere konu olan olayda ilginç bir ayrıntı dikkatlerden kaçmadı. Yüksek gerilim hattının bağlantı taşıyıcı direkleri hırsızlardan nasibini aldı. Direği oluşturan demirleri söken hırsızlar, boyları daha yukarıya uzanamadığı için yetiştikleri yere kadar olan tüm parçaları söküp, yanlarında götürdüler. Olay sonrası, Jandarma tarafından olay yerinde inceleme yapıldı. Çalınan demirlerin direğe bıraktığı tahribat vatandaşların can ve mal güvenliğini riske atabileceği açıkça gözlemleniyor.

Olayı gerçekleştirenlerin bulunması ve benzeri bir vakanın yaşanmaması için çalışma başlatan jandarma, vatandaşların şüpheli gördükleri kişileri jandarmaya bildirmesini istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.