Halil Pekdemir Hedefi 12’den Vuracak

DENİZLİ SİYASET 17.02.2024 - 20:07, Güncelleme: 17.02.2024 - 20:07 2317+ kez okundu.
 

Halil Pekdemir Hedefi 12’den Vuracak

Pamukkale’nin farklı mahallelerinde yürüttüğü seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, Cumhuriyet Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı.
Cumhur İttifakı AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, saha ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Her gün farklı bir mahallede esnaf ve hemşehri ziyareti gerçekleştiren Pekdemir’e vatandaşların ilgisi de gün geçtikçe büyüyor. Son olarak Cumhuriyet Mahallesi’ni ziyaret eden Halil Pekdemir, Necip Ali Caddesi ve çevresindeki esnaf ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Gittiği her yerde vatandaşların sıcak karşılamasına gerçekleşen Başkan Adayı Halil Pekdemir’in saha ziyaretleri, samimi diyaloglara da sahne oluyor. Gencinden yaşlısına herkesin büyük bir teveccüh gösterdiği Halil Pekdemir, mahalle sakinleri ve esnafların taleplerini dinleyerek, çözüm önerilerini yerinde tartışıyor. Pekdemir’in bu yaklaşımı vatandaşların büyük takdirini kazanırken, yeni dönemdeki projelerine de yön veriyor. Her Mahalleye Özel İlgi Pamukkale’nin nüfus olarak Denizli’nin en büyük ilçesi olduğunun altını çizen AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, ilçenin geniş bir sosyal yelpazeye sahip olduğunu söyledi. Bu denli büyük bir ilçede her mahallenin farklı bir sosyal yapıya sahip olduğunu anlatan Pekdemir, “Biz hizmetlerimizi masa başında değil, yerinde, hemşehrilerimizle birlikte geliştiriyoruz. Her bir mahallemizin kendine özgü bir yapısı var. Dolayısıyla mahallelerimiz özelinde, doğrudan hemşehrilerimizin ihtiyaç ve taleplerine uygun projeler geliştiriyoruz. Pamukkalemize hizmet ederken deyim yerindeyse nokta atışı yaparak, hedefi 12’den vuracağız” dedi. AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir’in hizmet anlayışının diğer adaylar arasında bir adım öne çıktığını ifade eden mahalle sakinleri ise kendilerine somut vaatlerle gelen başkan adayını destekleyeceklerini, Halil Pekdemir’in de kendilerinden biri olduğunu söylediler.
Pamukkale’nin farklı mahallelerinde yürüttüğü seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, Cumhuriyet Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı.

Cumhur İttifakı AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, saha ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Her gün farklı bir mahallede esnaf ve hemşehri ziyareti gerçekleştiren Pekdemir’e vatandaşların ilgisi de gün geçtikçe büyüyor. Son olarak Cumhuriyet Mahallesi’ni ziyaret eden Halil Pekdemir, Necip Ali Caddesi ve çevresindeki esnaf ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Gittiği her yerde vatandaşların sıcak karşılamasına gerçekleşen Başkan Adayı Halil Pekdemir’in saha ziyaretleri, samimi diyaloglara da sahne oluyor. Gencinden yaşlısına herkesin büyük bir teveccüh gösterdiği Halil Pekdemir, mahalle sakinleri ve esnafların taleplerini dinleyerek, çözüm önerilerini yerinde tartışıyor. Pekdemir’in bu yaklaşımı vatandaşların büyük takdirini kazanırken, yeni dönemdeki projelerine de yön veriyor.

Her Mahalleye Özel İlgi

Pamukkale’nin nüfus olarak Denizli’nin en büyük ilçesi olduğunun altını çizen AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, ilçenin geniş bir sosyal yelpazeye sahip olduğunu söyledi. Bu denli büyük bir ilçede her mahallenin farklı bir sosyal yapıya sahip olduğunu anlatan Pekdemir, “Biz hizmetlerimizi masa başında değil, yerinde, hemşehrilerimizle birlikte geliştiriyoruz. Her bir mahallemizin kendine özgü bir yapısı var. Dolayısıyla mahallelerimiz özelinde, doğrudan hemşehrilerimizin ihtiyaç ve taleplerine uygun projeler geliştiriyoruz. Pamukkalemize hizmet ederken deyim yerindeyse nokta atışı yaparak, hedefi 12’den vuracağız” dedi.

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir’in hizmet anlayışının diğer adaylar arasında bir adım öne çıktığını ifade eden mahalle sakinleri ise kendilerine somut vaatlerle gelen başkan adayını destekleyeceklerini, Halil Pekdemir’in de kendilerinden biri olduğunu söylediler.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.