ÜCRETSİZ KÜLTÜR GEZİLERİ İLE TANIŞACAK

DENİZLİ SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 15.03.2024 - 14:14, Güncelleme: 15.03.2024 - 14:14 2202+ kez okundu.
 

ÜCRETSİZ KÜLTÜR GEZİLERİ İLE TANIŞACAK

Cumhur İttifakı’nın AK Partili Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, Pamukkale için projelerini açıklamayı sürdürüyor. Pekdemir, son olarak Pamukkale’de ücretsiz kültür gezileri düzenleneceğini ve bunun her yıl tekrarlanacağını açıkladı.
AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, vatandaşların kültürel ve tarihi şehirleri keşfetmeleri için kendi döneminde ücretsiz kültür gezileri düzenleneceğini duyurdu. Bu geziler sayesinde, Pamukkale’de yaşayanların Çanakkale, Bursa, İstanbul ve Ankara gibi önemli şehirlere giderek tarihi ve kültürel mirası yakından tanıma fırsatını bulmaları amaçlanıyor. Pekdemir’in Pamukkale için planladığı projelerin içinde bulunan kültür gezilerinden farklı yaş gruplarında herkes ücretsiz olarak yararlanabilecek. Ayrıca bu gezilere katılanların ulaşım, konaklama ve yeme-içme ihtiyaçları Pamukkale Belediyesi tarafından karşılanacak ve geziler profesyonel turist rehberleri eşliğinde gerçekleşecek. AK Parti Pumakkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir’in bu projesi her yıl düzenli olarak gerçekleştirilecek ve bu kültür gezileri sayesinde Pamukkale’de yaşayan binlerce kişi tarihi ve kültürel mirası keşfetme imkanı bulacak. Seçim çalışmalarında vatandaşlarla projelerini paylaşan ve yapmak istediklerini anlatan Pekdemir, kültür gezilerinin Pamukkale için hayalini kurduğu birçok projeden sadece birisi olduğunu söylüyor.   
Cumhur İttifakı’nın AK Partili Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, Pamukkale için projelerini açıklamayı sürdürüyor. Pekdemir, son olarak Pamukkale’de ücretsiz kültür gezileri düzenleneceğini ve bunun her yıl tekrarlanacağını açıkladı.

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, vatandaşların kültürel ve tarihi şehirleri keşfetmeleri için kendi döneminde ücretsiz kültür gezileri düzenleneceğini duyurdu. Bu geziler sayesinde, Pamukkale’de yaşayanların Çanakkale, Bursa, İstanbul ve Ankara gibi önemli şehirlere giderek tarihi ve kültürel mirası yakından tanıma fırsatını bulmaları amaçlanıyor.

Pekdemir’in Pamukkale için planladığı projelerin içinde bulunan kültür gezilerinden farklı yaş gruplarında herkes ücretsiz olarak yararlanabilecek. Ayrıca bu gezilere katılanların ulaşım, konaklama ve yeme-içme ihtiyaçları Pamukkale Belediyesi tarafından karşılanacak ve geziler profesyonel turist rehberleri eşliğinde gerçekleşecek.

AK Parti Pumakkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir’in bu projesi her yıl düzenli olarak gerçekleştirilecek ve bu kültür gezileri sayesinde Pamukkale’de yaşayan binlerce kişi tarihi ve kültürel mirası keşfetme imkanı bulacak. Seçim çalışmalarında vatandaşlarla projelerini paylaşan ve yapmak istediklerini anlatan Pekdemir, kültür gezilerinin Pamukkale için hayalini kurduğu birçok projeden sadece birisi olduğunu söylüyor. 

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.