Çal'da öğrenciler Atatürk için koştu

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.11.2018 - 13:28, Güncelleme: 09.11.2018 - 13:28 3220+ kez okundu.
 

Çal'da öğrenciler Atatürk için koştu

Denizli'nin Çal ilçesinde, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası etkinlikleri kapsamında ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri arasında atletizm yarışmaları düzenlendi.
Çal İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri arasında 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Atletizm Yarışmaları gerçekleştirildi. Çal İlçe Stadı'ndaki yarışmalara katılan 121 sporcu, küçük kızlar, küçük erkekler, yıldız kızlar, yıldız erkekler, genç kızlar, genç erkekler olmak üzere 6 kategoride mücadele etti. Küçük kızlarda Şehit Ramazan Us İmam Hatip Ortaokulu'ndan Kadriye Çallıca, küçük erkeklerde Cumhuriyet Ortaokulu'ndan Abdullah Yiğit, yıldız kızlarda İsabey Ortaokulu'ndan Nurcan Çulhaoğlu, yıldız erkeklerde Şehit Ramazan Us İmam Hatip Ortaokulu'ndan Ömer Gümüş, 9.-10. sınıf genç kızlar B'de Çal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden Aslı Yağmur Tıngır, 9.-10. sınıf genç erkekler B'de Çal Anadolu Lisesi'nden Kemal Aydoğan, 11.-12. sınıf genç kızlar A'da Çal Anadolu Lisesi'nden Nurcan Bulu, 11.-12. sınıf genç erkekler A'da Çal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden Mehmet Tanış birinci oldu. Yarışmalar sonrasında dereceye giren öğrencilere madalyaları, Çal Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tayfur Öztepe, Çal İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Temel, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hakan Karakaya, okul müdürleri, beden eğitimi ve spor öğretmenleri tarafından verildi. Çal Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tayfur Öztepe, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası Etkinlikleri çerçevesinde düzenledikleri yarışmalara katılımın yüksek olmasının son derece mutluluk verici olduğunu belirterek, "Bu tür sportif faaliyetlerle çocuklarımızın ve gençlerimizin zihinsel gelişimlerinin yanı sıra bedensel gelişimlerine de destek vermek, onlara sağlıklı bir yaşam için sporu kültürünü aşılamak istiyoruz. Yarışmalara katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyor, dereceye giren öğrencilerimizi de tebrik ediyorum." diye konuştu. Milli Eğitim Müdürü Temel ise, geleceğin teminatı gençleri önemsediklerini ifade ederek, şöyle konuştu: "Biliyoruz ki sağlıklı nesillerin oluşması, eğitimi, sporu, sanatı harmanlayabilmiş gençlerimizle mümkün olacak. Bu anlamda katkı ve desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne, okul yöneticilerimize ve beden eğitimi öğretmenlerimize çok teşekkür ediyor, katılan tüm öğrencilerimizi kutluyorum."
Denizli'nin Çal ilçesinde, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası etkinlikleri kapsamında ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri arasında atletizm yarışmaları düzenlendi.

Çal İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri arasında 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Atletizm Yarışmaları gerçekleştirildi.

Çal İlçe Stadı'ndaki yarışmalara katılan 121 sporcu, küçük kızlar, küçük erkekler, yıldız kızlar, yıldız erkekler, genç kızlar, genç erkekler olmak üzere 6 kategoride mücadele etti.

Küçük kızlarda Şehit Ramazan Us İmam Hatip Ortaokulu'ndan Kadriye Çallıca, küçük erkeklerde Cumhuriyet Ortaokulu'ndan Abdullah Yiğit, yıldız kızlarda İsabey Ortaokulu'ndan Nurcan Çulhaoğlu, yıldız erkeklerde Şehit Ramazan Us İmam Hatip Ortaokulu'ndan Ömer Gümüş, 9.-10. sınıf genç kızlar B'de Çal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden Aslı Yağmur Tıngır, 9.-10. sınıf genç erkekler B'de Çal Anadolu Lisesi'nden Kemal Aydoğan, 11.-12. sınıf genç kızlar A'da Çal Anadolu Lisesi'nden Nurcan Bulu, 11.-12. sınıf genç erkekler A'da Çal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden Mehmet Tanış birinci oldu.

Yarışmalar sonrasında dereceye giren öğrencilere madalyaları, Çal Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tayfur Öztepe, Çal İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Temel, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hakan Karakaya, okul müdürleri, beden eğitimi ve spor öğretmenleri tarafından verildi.

Çal Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tayfur Öztepe, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası Etkinlikleri çerçevesinde düzenledikleri yarışmalara katılımın yüksek olmasının son derece mutluluk verici olduğunu belirterek, "Bu tür sportif faaliyetlerle çocuklarımızın ve gençlerimizin zihinsel gelişimlerinin yanı sıra bedensel gelişimlerine de destek vermek, onlara sağlıklı bir yaşam için sporu kültürünü aşılamak istiyoruz. Yarışmalara katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyor, dereceye giren öğrencilerimizi de tebrik ediyorum." diye konuştu.

Milli Eğitim Müdürü Temel ise, geleceğin teminatı gençleri önemsediklerini ifade ederek, şöyle konuştu:

"Biliyoruz ki sağlıklı nesillerin oluşması, eğitimi, sporu, sanatı harmanlayabilmiş gençlerimizle mümkün olacak. Bu anlamda katkı ve desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne, okul yöneticilerimize ve beden eğitimi öğretmenlerimize çok teşekkür ediyor, katılan tüm öğrencilerimizi kutluyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.