Mehmetçik Hatıra Ormanı’nda binlerce fidan toprakla buluştu

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.11.2023 - 10:04, Güncelleme: 09.11.2023 - 09:42 1354+ kez okundu.
 

Mehmetçik Hatıra Ormanı’nda binlerce fidan toprakla buluştu

Mehmetçik Hatıra Ormanı’nda binlerce fidan toprakla buluştu
Denizli’de Türkiye Yüzyılı Mehmetçik Hatıra Ormanı için tören düzenlenirken ormana da binlerce fidan dikildi.Cumhuriyet’in 100. Yılı kutlamaları yurt genelinde devam ederken Denizli’de de Türkiye Yüzyılı Mehmetçik Hatıra Ormanı için açılış töreni düzenlendi. Törene Denizli Vali Yardımcısı Erkan Kaçmaz, 11. Komando Tugay ve Garnizon Komutan Yardımcısı Piyade Albay Ertan Dabi, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, Honaz Kaymakamı Hamit Genç, Çardak Hava Meydan ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Albay Fikret Demiröz, Denizli Orman Bölge Müdürü Ahmet Üçgül ile birlikte il protokolü, öğrenci ve vatandaşlar katıldı. Yapılan açılış konuşmalarının ardından fidan dikim etkinliği ile tören tamamlandı.
Mehmetçik Hatıra Ormanı’nda binlerce fidan toprakla buluştu
Denizli’de Türkiye Yüzyılı Mehmetçik Hatıra Ormanı için tören düzenlenirken ormana da binlerce fidan dikildi.

Cumhuriyet’in 100. Yılı kutlamaları yurt genelinde devam ederken Denizli’de de Türkiye Yüzyılı Mehmetçik Hatıra Ormanı için açılış töreni düzenlendi. Törene Denizli Vali Yardımcısı Erkan Kaçmaz, 11. Komando Tugay ve Garnizon Komutan Yardımcısı Piyade Albay Ertan Dabi, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, Honaz Kaymakamı Hamit Genç, Çardak Hava Meydan ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Albay Fikret Demiröz, Denizli Orman Bölge Müdürü Ahmet Üçgül ile birlikte il protokolü, öğrenci ve vatandaşlar katıldı. Yapılan açılış konuşmalarının ardından fidan dikim etkinliği ile tören tamamlandı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.