Denizli Emniyet Müdürlüğü’den ’Mahallemde Maç Var’ projesi

DENİZLİ SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.11.2023 - 11:42, Güncelleme: 10.11.2023 - 10:20 1739+ kez okundu.
 

Denizli Emniyet Müdürlüğü’den ’Mahallemde Maç Var’ projesi

Denizli Emniyet Müdürlüğü’den ’Mahallemde Maç Var’ projesi
Denizli Emniyet Müdürlüğü, gençlerin mahalle bilincini güçlendirmek ve sporu tabana yaymak amacıyla futbol turnuvası düzenliyor.Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, gençlerin toplumsal bağlarını güçlendirme ve mahalle kültürünü canlandırma amacıyla "Mahallemde Maç Var" futbol turnuvası düzenliyor. İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, turnuvanın sporu tabana yaymayı, gençler arasında spor bilincini artırmayı ve mahallelerdeki huzur ile güven ortamını geliştirmeyi amaçladığı belirtiliyor. Turnuva sayesinde gençlerin kötü arkadaşlıklardan ve alışkanlıklardan uzak durmaları da teşvik edilecek.Katılım şartları ve başvuru süreciDenizli’de yaşayan 2007, 2008 ve 2009 doğumlu gençler, turnuvaya katılmak üzere 10 Aralık 2023 tarihine kadar kimlik kartları ile birlikte mahalle muhtarlıklarına başvuruda bulunabilecekleri açıklandı.
Denizli Emniyet Müdürlüğü’den ’Mahallemde Maç Var’ projesi
Denizli Emniyet Müdürlüğü, gençlerin mahalle bilincini güçlendirmek ve sporu tabana yaymak amacıyla futbol turnuvası düzenliyor.

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, gençlerin toplumsal bağlarını güçlendirme ve mahalle kültürünü canlandırma amacıyla "Mahallemde Maç Var" futbol turnuvası düzenliyor. İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, turnuvanın sporu tabana yaymayı, gençler arasında spor bilincini artırmayı ve mahallelerdeki huzur ile güven ortamını geliştirmeyi amaçladığı belirtiliyor. Turnuva sayesinde gençlerin kötü arkadaşlıklardan ve alışkanlıklardan uzak durmaları da teşvik edilecek.

Katılım şartları ve başvuru süreci
Denizli’de yaşayan 2007, 2008 ve 2009 doğumlu gençler, turnuvaya katılmak üzere 10 Aralık 2023 tarihine kadar kimlik kartları ile birlikte mahalle muhtarlıklarına başvuruda bulunabilecekleri açıklandı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.