Denizli Sanayi Odası (DSO) Heyeti Oda-Borsa Meclis Üyeleri Bilgilendirme Seminerine Katıldı

DENİZLİ GÜNCEL (Web Sitesi) - Web Sitesi | 12.03.2024 - 13:13, Güncelleme: 12.03.2024 - 16:47 1072 kez okundu.
 

Denizli Sanayi Odası (DSO) Heyeti Oda-Borsa Meclis Üyeleri Bilgilendirme Seminerine Katıldı

09-10 Mart 2024 tarihleri arasında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İkiz Kulelerde “Oda-Borsa Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri” gerçekleştirildi.
İki günlük programa katılan DSO heyetinde, Oda Başkanı Selim Kasapoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Sarı, Oda Meclis Üyeleri Ayhan Doğrar, Yavuz Perçin, Cihan İnceoğlu, Alper Alyaz, Hüsnü Şarkaya, İsmail Ayvaz ve Genel Sekreter Dr. Sezgi Akbaş yer aldı. Seminerin açılış konuşmasını Odalar ve Borsalar Birliği Genel Sekreteri Mustafa Saraçöz gerçekleştirdi. Seminerin ilk gününde, TOBB Odalar Daire Başkanı Volkan Tufan tarafından TOBB’un kurumsal yapısı ve iş dünyasına yönelik faaliyetleri hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu. Ardından Eski Adalet Bakanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Cemil Çiçek, “Karar Alma Süreçlerinde TOBB’un Rolü” başlıklı konuşmasını gerçekleştirdi. Öğleden sonraki oturumların ilkinde Eski Merkez Bankası Başkanı Süreyya Serdengeçti’nin “Türkiye Ekonomisindeki Gelişmeler” başlıklı bir sunum yaptığı oturumda Türkiye ekonomisine dair salondan gelen sorular cevaplandırıldı. Hisarcıklıoğlu: ''Oda ve Borsa Işlerinde Gönüllülük Esası Çok Önemlidir.'' Programın devamında TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu kürsü konuşmasında, TOBB’un Türkiye’nin en demokratik kurumu olduğunu, herkesin buraya seçilerek geldiğini vurgulayarak Oda ve Borsa Meclis Üyelerinin il ve ilçelerinin kanaat önderi olduğunu belirtti. Başkan Hisarcıklıoğlu, ''Oda ve Borsa işlerinde gönüllülük esası çok önemlidir. Kurumlarımızda çalışan Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri, işlerinden, evlerinden ve sosyal aktivitelerinden fedakarlık ederek çalışıyor, bu çok önemli bir olgudur.'' dedi. Meclis Üyeleri ve diğer katılımcılara telkin ve tavsiyelerde bulunan Rifat Hisarcıklıoğlu, sorumlu oldukları meslek komitelerindeki üyelerini asla ihmal etmemelerini, bu süreçte onları ziyaret ederek, onların sıkıntılarını dinlemelerini istedi. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Hisarcıklıoğlu, katılımcılara ortak akıl ile ortak paydada hareket etmelerini tavsiye etti.
09-10 Mart 2024 tarihleri arasında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İkiz Kulelerde “Oda-Borsa Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri” gerçekleştirildi.

İki günlük programa katılan DSO heyetinde, Oda Başkanı Selim Kasapoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Sarı, Oda Meclis Üyeleri Ayhan Doğrar, Yavuz Perçin, Cihan İnceoğlu, Alper Alyaz, Hüsnü Şarkaya, İsmail Ayvaz ve Genel Sekreter Dr. Sezgi Akbaş yer aldı.

Seminerin açılış konuşmasını Odalar ve Borsalar Birliği Genel Sekreteri Mustafa Saraçöz gerçekleştirdi.

Seminerin ilk gününde, TOBB Odalar Daire Başkanı Volkan Tufan tarafından TOBB’un kurumsal yapısı ve iş dünyasına yönelik faaliyetleri hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu. Ardından Eski Adalet Bakanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Cemil Çiçek, “Karar Alma Süreçlerinde TOBB’un Rolü” başlıklı konuşmasını gerçekleştirdi.

Öğleden sonraki oturumların ilkinde Eski Merkez Bankası Başkanı Süreyya Serdengeçti’nin “Türkiye Ekonomisindeki Gelişmeler” başlıklı bir sunum yaptığı oturumda Türkiye ekonomisine dair salondan gelen sorular cevaplandırıldı.

Hisarcıklıoğlu: ''Oda ve Borsa Işlerinde Gönüllülük Esası Çok Önemlidir.''

Programın devamında TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu kürsü konuşmasında, TOBB’un Türkiye’nin en demokratik kurumu olduğunu, herkesin buraya seçilerek geldiğini vurgulayarak Oda ve Borsa Meclis Üyelerinin il ve ilçelerinin kanaat önderi olduğunu belirtti. Başkan Hisarcıklıoğlu, ''Oda ve Borsa işlerinde gönüllülük esası çok önemlidir. Kurumlarımızda çalışan Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri, işlerinden, evlerinden ve sosyal aktivitelerinden fedakarlık ederek çalışıyor, bu çok önemli bir olgudur.'' dedi.

Meclis Üyeleri ve diğer katılımcılara telkin ve tavsiyelerde bulunan Rifat Hisarcıklıoğlu, sorumlu oldukları meslek komitelerindeki üyelerini asla ihmal etmemelerini, bu süreçte onları ziyaret ederek, onların sıkıntılarını dinlemelerini istedi. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Hisarcıklıoğlu, katılımcılara ortak akıl ile ortak paydada hareket etmelerini tavsiye etti.

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.