İLK OYUM SİZE HALİL BAŞKANIM

DENİZLİ SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 21.03.2024 - 15:53, Güncelleme: 21.03.2024 - 15:53 1462 kez okundu.
 

İLK OYUM SİZE HALİL BAŞKANIM

Cumhur İttifakı’nın babacan tavrıyla gençlerin büyük ilgisini çeken Pamukkale Adayı Halil Pekdemir, siyasetçilerin az rastlayacağı hoş bir sürprizle karşılaştı. Seçimlerde ilk kez oy kullanacak genç seçmen, “İlk oyum size Halil Başkanım” deyip, o anı ölümsüzleştirdi.
Pamukkale’de görevi Avni Örki’den devralmasına sayılı günler kalan tecrübeli siyasetçi Halil Pekdemir, gençlerin ilgi odağı. Hem projeleri hem babacan tavrıyla Z kuşağının beğenisini kazanan Pekdemir, seçim çalışmalarında, bu ilgiden kaynaklı, hoş sürprizlerle de karşılaşıyor. GENÇLERİN KALBİNİ KAZANDI Gençleri kalbini kazanan Pekdemir, sık sık selfie çektiriyor, onlar için daha güvenilir ve daha yaşanabilir bir Pamukkale inşa edecekleri sözünü veriyor. Pekdemir’in projeleri arasında Bağımlılıkla Mücadele Merkezi, Gençlik Yaşam Merkezi, Pamukbucks kafeler gibi gençlik projeleri yer alıyor. HER SİYASETÇİYE NASİP OLMAZ Halil Pekdemir, seçim gezileri sırasında pek çok siyasetçiye nasip olmayacak anlar da yaşıyor. İşte o güzel anlardan biri tecrübeli siyasetçi ile genç bir seçmen arasında yaşandı. İlk kez oy kullanacak olmanın heyecanı gözlerine yansıyan genç bir seçmen Halil Pekdemir’e “Ben 18 yaşındayım. İlk oyum size Halil Başkanım” dedi ve fotoğraf çektirmek istediğini söyledi. Pekdemir, gördüğü bu eşsiz liginin karşısında “Harika, tabii ki çekilelim” diyerek genç seçmenin isteğini kırmadı.  
Cumhur İttifakı’nın babacan tavrıyla gençlerin büyük ilgisini çeken Pamukkale Adayı Halil Pekdemir, siyasetçilerin az rastlayacağı hoş bir sürprizle karşılaştı. Seçimlerde ilk kez oy kullanacak genç seçmen, “İlk oyum size Halil Başkanım” deyip, o anı ölümsüzleştirdi.

Pamukkale’de görevi Avni Örki’den devralmasına sayılı günler kalan tecrübeli siyasetçi Halil Pekdemir, gençlerin ilgi odağı. Hem projeleri hem babacan tavrıyla Z kuşağının beğenisini kazanan Pekdemir, seçim çalışmalarında, bu ilgiden kaynaklı, hoş sürprizlerle de karşılaşıyor.

GENÇLERİN KALBİNİ KAZANDI

Gençleri kalbini kazanan Pekdemir, sık sık selfie çektiriyor, onlar için daha güvenilir ve daha yaşanabilir bir Pamukkale inşa edecekleri sözünü veriyor. Pekdemir’in projeleri arasında Bağımlılıkla Mücadele Merkezi, Gençlik Yaşam Merkezi, Pamukbucks kafeler gibi gençlik projeleri yer alıyor.

HER SİYASETÇİYE NASİP OLMAZ

Halil Pekdemir, seçim gezileri sırasında pek çok siyasetçiye nasip olmayacak anlar da yaşıyor. İşte o güzel anlardan biri tecrübeli siyasetçi ile genç bir seçmen arasında yaşandı. İlk kez oy kullanacak olmanın heyecanı gözlerine yansıyan genç bir seçmen Halil Pekdemir’e “Ben 18 yaşındayım. İlk oyum size Halil Başkanım” dedi ve fotoğraf çektirmek istediğini söyledi. Pekdemir, gördüğü bu eşsiz liginin karşısında “Harika, tabii ki çekilelim” diyerek genç seçmenin isteğini kırmadı.

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.