Vosvoslar 5. kez Pamukkale’den geçti

DENİZLİ MAGAZİN (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.11.2023 - 15:45, Güncelleme: 13.11.2023 - 12:45 1849+ kez okundu.
 

Vosvoslar 5. kez Pamukkale’den geçti

Vosvoslar 5. kez Pamukkale’den geçti
Pamukkale Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Vosvos Festivali bu yıl 5’inci kez gerçekleştirildi. Renkli görüntülere sahne olan festivalde konuşan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Turizm adına yaptığımız en özel etkinliklerden birisi olan Vosvos Festivali’nde ülkemizin dört bir yanından gelen vosvos tutkunlarını ağırlamanın mutluluğunu yaşadık” dedi.Pamukkale Belediyesi’nin organizatörlüğü ile Denizli Vosvos Kulübü işbirliğinde “Pamukkale Belediyesi 5. Vosvos Festivali” Karahayıt Kent Ormanı önündeki kamp alanında gerçekleştirildi. Pamukkale ilçesinin turizmine katkı vermek amacıyla düzenlenen etkinliklerden olan festivale Türkiye’nin dört bir yanından vosvos tutkunları katıldı. “Pamukkale Belediyesi 5. Vosvos Festivali” Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki eşliğinde, AK Parti Denizli Milletvekilleri Cahit Özkan ve Şahin Tin’de vosvos tutkunlarını yalnız bırakmadı. Kamp alanında vosvoscularla bir araya gelen AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ve Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, katılımcılarla sohbet ederek, birbirinden güzel vosvosları tek tek inceledi.Dünya’nın en önemli turizm merkezlerinden olan Pamukkale, sadece beyazıyla değil kırmızı suyuyla şifa dağıtırken, Pamukkale Belediyesi, ilçeyi hem beyaz suyuyla hem de kırmızı suyuyla bir arada tanıtmaya devam ediyor. Pamukkale Belediyesi’nin ev sahipliğinde bu yıl beşincisi düzenlenen Vosvos Festivali yoğun ilgi görürken, Türkiye’nin farklı illerinden gelen vosvos tutkunları, iki gün süren festival kapsamında Pamukkale ilçesinde bir araya geldiler. Hem gündüz hem de akşam saatlerinde, kamp alanından Karahayıt merkezden, Pamukkale travertenlerine kadar uzun konvoy oluşturan vosvoslar vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Pazar günü gerçekleştirilen, konvoya Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki de eşlik etti. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Pamukkale’mizin turizmine önemli katkı sunan ve artık geleneksel hale getirdiğimiz vosvos festivalimizin beşincisini düzenledik. Bu yıl festivalimizde bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Her yıl olduğu gibi bu yıl da ülkemizin dört bir yanından vosvos sevdalılarımızı ilçemizde ağırladık. Modifiye edilmiş birbirinden güzel vosvoslarımız ilçemizi renklendirdiler. Festivalimize katılan tüm vosvos sevdalılarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu. “Pamukkale Belediyesi 5. Vosvos Festivali” kapsamında birbirinden güzel ve renkli vosvosların oluşturduğu konvoy festival alanından dünyanın gözbebeği olan Pamukkale travertenlerinin önüne kadar devam etti. Yerli ve yabancı turistler konvoya büyük ilgi gösterdi.
Vosvoslar 5. kez Pamukkale’den geçti
Pamukkale Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Vosvos Festivali bu yıl 5’inci kez gerçekleştirildi. Renkli görüntülere sahne olan festivalde konuşan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Turizm adına yaptığımız en özel etkinliklerden birisi olan Vosvos Festivali’nde ülkemizin dört bir yanından gelen vosvos tutkunlarını ağırlamanın mutluluğunu yaşadık” dedi.

Pamukkale Belediyesi’nin organizatörlüğü ile Denizli Vosvos Kulübü işbirliğinde “Pamukkale Belediyesi 5. Vosvos Festivali” Karahayıt Kent Ormanı önündeki kamp alanında gerçekleştirildi. Pamukkale ilçesinin turizmine katkı vermek amacıyla düzenlenen etkinliklerden olan festivale Türkiye’nin dört bir yanından vosvos tutkunları katıldı. “Pamukkale Belediyesi 5. Vosvos Festivali” Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki eşliğinde, AK Parti Denizli Milletvekilleri Cahit Özkan ve Şahin Tin’de vosvos tutkunlarını yalnız bırakmadı. Kamp alanında vosvoscularla bir araya gelen AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ve Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, katılımcılarla sohbet ederek, birbirinden güzel vosvosları tek tek inceledi.

Dünya’nın en önemli turizm merkezlerinden olan Pamukkale, sadece beyazıyla değil kırmızı suyuyla şifa dağıtırken, Pamukkale Belediyesi, ilçeyi hem beyaz suyuyla hem de kırmızı suyuyla bir arada tanıtmaya devam ediyor. Pamukkale Belediyesi’nin ev sahipliğinde bu yıl beşincisi düzenlenen Vosvos Festivali yoğun ilgi görürken, Türkiye’nin farklı illerinden gelen vosvos tutkunları, iki gün süren festival kapsamında Pamukkale ilçesinde bir araya geldiler. Hem gündüz hem de akşam saatlerinde, kamp alanından Karahayıt merkezden, Pamukkale travertenlerine kadar uzun konvoy oluşturan vosvoslar vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Pazar günü gerçekleştirilen, konvoya Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki de eşlik etti. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Pamukkale’mizin turizmine önemli katkı sunan ve artık geleneksel hale getirdiğimiz vosvos festivalimizin beşincisini düzenledik. Bu yıl festivalimizde bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Her yıl olduğu gibi bu yıl da ülkemizin dört bir yanından vosvos sevdalılarımızı ilçemizde ağırladık. Modifiye edilmiş birbirinden güzel vosvoslarımız ilçemizi renklendirdiler. Festivalimize katılan tüm vosvos sevdalılarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu. “Pamukkale Belediyesi 5. Vosvos Festivali” kapsamında birbirinden güzel ve renkli vosvosların oluşturduğu konvoy festival alanından dünyanın gözbebeği olan Pamukkale travertenlerinin önüne kadar devam etti. Yerli ve yabancı turistler konvoya büyük ilgi gösterdi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.