Denizli’de iş hanında yangın paniği

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.11.2023 - 11:42, Güncelleme: 10.11.2023 - 10:32 1803+ kez okundu.
 

Denizli’de iş hanında yangın paniği

Denizli’de iş hanında yangın paniği
Denizli’de bir iş hanının çatı katında çıkan yangın korkuttu.Olay, Merkezefendi ilçesi Saraylar Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir iş hanının çatı katında bulunan depoda henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Alevleri fark eden esnaflar yangına müdahale ederken, ihbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin uzun süren çalışmaları sonucunda yangın kontrol altına alındı. Olayda can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, depoda yaklaşık 80 bin liralık maddi hasar olduğu öğrenildi.Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.
Denizli’de iş hanında yangın paniği
Denizli’de bir iş hanının çatı katında çıkan yangın korkuttu.
Olay, Merkezefendi ilçesi Saraylar Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir iş hanının çatı katında bulunan depoda henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Alevleri fark eden esnaflar yangına müdahale ederken, ihbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin uzun süren çalışmaları sonucunda yangın kontrol altına alındı. Olayda can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, depoda yaklaşık 80 bin liralık maddi hasar olduğu öğrenildi.
Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.