Bin 100 metredeki göçükte hayatını kaybeden 2 madencinin cenazelerine ulaşıldı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.12.2023 - 07:59, Güncelleme: 15.12.2023 - 07:59 1351+ kez okundu.
 

Bin 100 metredeki göçükte hayatını kaybeden 2 madencinin cenazelerine ulaşıldı

Bin 100 metredeki göçükte hayatını kaybeden 2 madencinin cenazelerine ulaşıldı
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde faaliyet gösteren krom madeninin bin 100 metre ilerisinde meydana gelen göçükte hayatını kaybeden mühendis ve işçinin cansız bedenlerine 4 buçuk saat sonra ulaşıldı. 4 saatin ardından yaralı kurtarılan bir işçiden 30 dakika sonra iki madencinin cansız bedeni de çıkarıldı.Acıpayam ilçesine bağlı Karaismailler Mahallesi Devekonağı mevkiinde faaliyet gösteren krom madeninde saat 23.00 sıralarında meydana gelen göçükte, maden mühendisi Kadir Özer ile işçilerden Rıfat Salman ve Mustafa Karahan göçük altında kaldı. Ekipler ve madencilerin katılımıyla başlatılan arama kurtarma çalışmaları neticesinde maden mühendisi Kadir Özer ile işçilerden Mustafa Karahan’ın cansız bedenlerine ulaşıldı.Yaralı işçinin sağlık durumu iyiEkipler, yerin bin 100 metre ilerisinde mahsur kalan Rıfat Salman’ı yaklaşık 4 saatlik çalışmanın arından sağ olarak kurtardı. Aile yakınları ve meslektaşlarının umutlu bekleyişinin ardından ambulansla alınan işçi, Acıpayam Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sağ kurtarılan Rıfat Salman’ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.Cenazeler madenden çıkarıldıYaralı Salman’ın kurtarılmasının ardından ekipler, Kadir Özer ve Mustafa Karahan’ın cansız bedenlerini 30 dakika sonra maden içerisinden çıkarttı. Traktörün arkasına bağlanan römork yardımıyla çıkarılan iki cenaze, bindirildikleri ambulansla adli tıp kurumuna kaldırıldı. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.
Bin 100 metredeki göçükte hayatını kaybeden 2 madencinin cenazelerine ulaşıldı
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde faaliyet gösteren krom madeninin bin 100 metre ilerisinde meydana gelen göçükte hayatını kaybeden mühendis ve işçinin cansız bedenlerine 4 buçuk saat sonra ulaşıldı. 4 saatin ardından yaralı kurtarılan bir işçiden 30 dakika sonra iki madencinin cansız bedeni de çıkarıldı.

Acıpayam ilçesine bağlı Karaismailler Mahallesi Devekonağı mevkiinde faaliyet gösteren krom madeninde saat 23.00 sıralarında meydana gelen göçükte, maden mühendisi Kadir Özer ile işçilerden Rıfat Salman ve Mustafa Karahan göçük altında kaldı. Ekipler ve madencilerin katılımıyla başlatılan arama kurtarma çalışmaları neticesinde maden mühendisi Kadir Özer ile işçilerden Mustafa Karahan’ın cansız bedenlerine ulaşıldı.

Yaralı işçinin sağlık durumu iyi
Ekipler, yerin bin 100 metre ilerisinde mahsur kalan Rıfat Salman’ı yaklaşık 4 saatlik çalışmanın arından sağ olarak kurtardı. Aile yakınları ve meslektaşlarının umutlu bekleyişinin ardından ambulansla alınan işçi, Acıpayam Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sağ kurtarılan Rıfat Salman’ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Cenazeler madenden çıkarıldı
Yaralı Salman’ın kurtarılmasının ardından ekipler, Kadir Özer ve Mustafa Karahan’ın cansız bedenlerini 30 dakika sonra maden içerisinden çıkarttı. Traktörün arkasına bağlanan römork yardımıyla çıkarılan iki cenaze, bindirildikleri ambulansla adli tıp kurumuna kaldırıldı. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.