BULDANLI ÖĞRENCİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.02.2019 - 09:46, Güncelleme: 19.02.2019 - 09:46 4324+ kez okundu.
 

BULDANLI ÖĞRENCİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Buldan Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri tarafından “Köy Okullarında Okul Öncesi Eğitime Destek” etkinliği gerçekleştirildi.
MYO Yardımcısı Yusuf Kaya refakatinde gerçekleştirilen projede Çameli Kirazlıyayla İlkokulu anasınıfına etkinlik yapıldı. Yusuf Kaya, yapılan eğitsel araç-gereçler, eğitici oyuncak, kukla, kukla sahnesi, müzik aletlerini ve çocuk kostümlerini okul öncesi eğitimi ve ilkokul eğitimi alan çocuklarla buluştu. Getirilen araç-gereçleri açarken çocukların yüzlerindeki sevinç görülmeye değerdi, minik öğrencilerle beraber öğretmenlerin de çok mutlu olduğunu belirterek “Köy Okullarında Okul Öncesi Eğitime Destek” projesi kapsamında etkinliklerine devam edeceklerini kaydetti. Etkinlik, minikler içi hazırlanan özel hediyelerin dağıtılması ile sona erdi.
Buldan Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri tarafından “Köy Okullarında Okul Öncesi Eğitime Destek” etkinliği gerçekleştirildi.

MYO Yardımcısı Yusuf Kaya refakatinde gerçekleştirilen projede Çameli Kirazlıyayla İlkokulu anasınıfına etkinlik yapıldı.

Yusuf Kaya, yapılan eğitsel araç-gereçler, eğitici oyuncak, kukla, kukla sahnesi, müzik aletlerini ve çocuk kostümlerini okul öncesi eğitimi ve ilkokul eğitimi alan çocuklarla buluştu. Getirilen araç-gereçleri açarken çocukların yüzlerindeki sevinç görülmeye değerdi, minik öğrencilerle beraber öğretmenlerin de çok mutlu olduğunu belirterek “Köy Okullarında Okul Öncesi Eğitime Destek” projesi kapsamında etkinliklerine devam edeceklerini kaydetti.

Etkinlik, minikler içi hazırlanan özel hediyelerin dağıtılması ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.