Tır ile transit çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı

ASAYİŞ 08.01.2024 - 12:49, Güncelleme: 08.01.2024 - 12:49 2827+ kez okundu.
 

Tır ile transit çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı

DENİZLİ (İHA) - Denizli’de yağış sonrası kayganlaşan yolda tır ile transitin çarpışması sonucu meydana gelen kazada bir kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
Kaza, Buldan ilçesi Denizli-Salihli yolu üzerinde akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Yağış nedeniyle kayganlaşan yolda A.P, idaresindeki 06 FA 0762 plakalı transit ile seyir halindeyken, E.E, yönetimindeki 35 ALY 898 plakalı tır ile çarpıştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri transit içerisinde yolcu konumunda bulunan Ali Moğul’un (21) olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. İlk müdahaleleri olay yerinde gerçekleştirilen ve kazada yaralanan E.E, K.E, ve A.P, ambulansla Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesine sevk edildi. Jandarma olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Moğul’un cansız bedeni otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Bir süre trafiğe kapatılan anayol kazalı araçların kaldırılmasıyla tekrardan ulaşıma açıldı. 3 yaralının da sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.  
DENİZLİ (İHA) - Denizli’de yağış sonrası kayganlaşan yolda tır ile transitin çarpışması sonucu meydana gelen kazada bir kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Kaza, Buldan ilçesi Denizli-Salihli yolu üzerinde akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Yağış nedeniyle kayganlaşan yolda A.P, idaresindeki 06 FA 0762 plakalı transit ile seyir halindeyken, E.E, yönetimindeki 35 ALY 898 plakalı tır ile çarpıştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Sağlık ekipleri transit içerisinde yolcu konumunda bulunan Ali Moğul’un (21) olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. İlk müdahaleleri olay yerinde gerçekleştirilen ve kazada yaralanan E.E, K.E, ve A.P, ambulansla Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesine sevk edildi. Jandarma olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Moğul’un cansız bedeni otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Bir süre trafiğe kapatılan anayol kazalı araçların kaldırılmasıyla tekrardan ulaşıma açıldı. 3 yaralının da sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.