BU GÖRÜNTÜLER İÇİNİZİ ACITACAK!

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.11.2018 - 18:31, Güncelleme: 28.11.2018 - 19:14 2846+ kez okundu.
 

BU GÖRÜNTÜLER İÇİNİZİ ACITACAK!

Denizli’de her gün, yüzlerce kişinin geçtiği sokaklarda, yiyecek bulabilmek için girdiği çöp konteyneri içinde görüntülenen yaşlı bir kadın görenlerin içini sızlattı.
Denizli’nin Merkezefendi İlçesi Şemikler Mahallesi’nde kaydedilen bu görüntü insanların içini sızlattı. Çöp konteynerı içine giren yaşlı kadını fark eden çevredeki vatandaşlar, yardımcı olabilmek için yaşlı kadının yanına yaklaştı. Aynı çevrede sürekli olarak çöp karıştırdığı ve yaşamını bu şekilde sürdürmeye çalışılan yaşlı kadının yanına yaklaşan vatandaşlar, aldıkları cevaplar karşısında üzüntülerini gizleyemediler. Vatandaşların yardım isteklerine de olumsuz cevap veren yaşlı kadının çaresizce çöpte yiyecek arıyor olması yürekleri burktu. Kadına yardım etmek isteyen vatandaşların, “Teyze ne arıyorsun orada?” sorusuna, “Üzüm buldum, onları topluyorum” cevabını alan kişilerin, “Çık oradan, hasta olacaksın, biz sana üzüm alalım” teklifine, “İşte burada var ya” cevabını vermesi kadının uzun zamandır bu şekilde yaşamını sürdürmeye çalıştığını gözler önüne serdi.    Yaşlı kadının söylediklerinden çocuklarının olduğu, ancak kendisine sahip çıkmadıkları anlaşılıyor. 2019’a girmemize günler kala, hala bu şekilde yaşamak zorunda kalan insanların olduğunu görmek izleyenlerin akıllarına bunun gibi daha nice örneklerle karşılaşılabileceği sorusunu getirdi. Yaşlı kadının çöpten yiyecek topladığını gören hayırsever vatandaşlar, kendisine maddi destekte bulunurken, belediye ve diğer devlet kurumlarının da bu tür insanlara yardım etmesini istediler.  OLAYIN İÇYÜZÜ ORTAYA ÇIKTI!
Denizli’de her gün, yüzlerce kişinin geçtiği sokaklarda, yiyecek bulabilmek için girdiği çöp konteyneri içinde görüntülenen yaşlı bir kadın görenlerin içini sızlattı.

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi Şemikler Mahallesi’nde kaydedilen bu görüntü insanların içini sızlattı. Çöp konteynerı içine giren yaşlı kadını fark eden çevredeki vatandaşlar, yardımcı olabilmek için yaşlı kadının yanına yaklaştı. Aynı çevrede sürekli olarak çöp karıştırdığı ve yaşamını bu şekilde sürdürmeye çalışılan yaşlı kadının yanına yaklaşan vatandaşlar, aldıkları cevaplar karşısında üzüntülerini gizleyemediler.

Vatandaşların yardım isteklerine de olumsuz cevap veren yaşlı kadının çaresizce çöpte yiyecek arıyor olması yürekleri burktu. Kadına yardım etmek isteyen vatandaşların, “Teyze ne arıyorsun orada?” sorusuna, “Üzüm buldum, onları topluyorum” cevabını alan kişilerin, “Çık oradan, hasta olacaksın, biz sana üzüm alalım” teklifine, “İşte burada var ya” cevabını vermesi kadının uzun zamandır bu şekilde yaşamını sürdürmeye çalıştığını gözler önüne serdi.   

Yaşlı kadının söylediklerinden çocuklarının olduğu, ancak kendisine sahip çıkmadıkları anlaşılıyor. 2019’a girmemize günler kala, hala bu şekilde yaşamak zorunda kalan insanların olduğunu görmek izleyenlerin akıllarına bunun gibi daha nice örneklerle karşılaşılabileceği sorusunu getirdi.

Yaşlı kadının çöpten yiyecek topladığını gören hayırsever vatandaşlar, kendisine maddi destekte bulunurken, belediye ve diğer devlet kurumlarının da bu tür insanlara yardım etmesini istediler. 

OLAYIN İÇYÜZÜ ORTAYA ÇIKTI!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.