"BOYNUMUZ KILDAN İNCE"

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.01.2019 - 11:32, Güncelleme: 07.01.2019 - 11:32 3271+ kez okundu.
 

"BOYNUMUZ KILDAN İNCE"

Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, ilk ziyaretini AK Parti Pamukkale İlçe teşkilatına yaptı.
Adalet ve Kalkınma Partisi Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, aday açıklanma töreninin ardından ilk ziyaretini Pamukkale ilçe teşkilatına yaptı. Burada İlçe Başkanı Uğur Gökbel ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Örki, daha sonra toplantı salonuna geçerek yönetim kurulu üyeleri ile tanıştı. Ardından kısa bir konuşma yapan Örki, “Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin baş tacımızdır” diyerek sözlerine başladı. Kısaca kendisinden bahseden Örki, “Partiye giriş sürecinden il başkanlığına ve milletvekili adaylığına geçen süreç hakkında bilgiler verdi ve il başkanlığı döneminde 16 ilçe belediyesinin kazanılmasının öneminden bahsetti. “BOYNUMUZ KILDAN İNCE” Burada samimi bir konuşma gerçekleştiren Örki, “Hüseyin Başkanımız ile çok özel anılarınız olduğunu biliyorum. Benimle de beraber çalışmak hoşunuza gidecek. Başkanımızın hizmetlerinin üstüne yenilerini koyacağız. Görev süremiz bittiğinde Ankara’ya Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın yanına gittiğimizde yaptıklarımızı ortaya koyacağız. Yetmez derse boynumuz kıldan ince olacak. Ancak Pamukkale ilçemiz, herkesin dilinde bir ilçe olacak” dedi. “GÜRLESİN BAŞ TACIMIZDIR” Hüseyin Gürlesin’e konuşmasında özel yer veren Örki, “Pamukkale Belediye Başkanımız Hüseyin Gürlesin, bizim için çok önemlidir. İl genel meclis üyeliğinde beraber çalıştık. Onun meclis başkanı olması için elimizden geleni yaptık. Ardından belediye başkanı seçilmesinde desteğimiz oldu. Hüseyin Gürlesin, ilçemize önemli hizmetler vermiştir. El ele çalışacağımıza olan inancımız tamdır. O bizim baş tacımızdır” dedi.
Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, ilk ziyaretini AK Parti Pamukkale İlçe teşkilatına yaptı.

Adalet ve Kalkınma Partisi Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, aday açıklanma töreninin ardından ilk ziyaretini Pamukkale ilçe teşkilatına yaptı. Burada İlçe Başkanı Uğur Gökbel ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Örki, daha sonra toplantı salonuna geçerek yönetim kurulu üyeleri ile tanıştı. Ardından kısa bir konuşma yapan Örki, “Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin baş tacımızdır” diyerek sözlerine başladı. Kısaca kendisinden bahseden Örki, “Partiye giriş sürecinden il başkanlığına ve milletvekili adaylığına geçen süreç hakkında bilgiler verdi ve il başkanlığı döneminde 16 ilçe belediyesinin kazanılmasının öneminden bahsetti.

“BOYNUMUZ KILDAN İNCE”

Burada samimi bir konuşma gerçekleştiren Örki, “Hüseyin Başkanımız ile çok özel anılarınız olduğunu biliyorum. Benimle de beraber çalışmak hoşunuza gidecek. Başkanımızın hizmetlerinin üstüne yenilerini koyacağız. Görev süremiz bittiğinde Ankara’ya Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın yanına gittiğimizde yaptıklarımızı ortaya koyacağız. Yetmez derse boynumuz kıldan ince olacak. Ancak Pamukkale ilçemiz, herkesin dilinde bir ilçe olacak” dedi.

“GÜRLESİN BAŞ TACIMIZDIR”

Hüseyin Gürlesin’e konuşmasında özel yer veren Örki, “Pamukkale Belediye Başkanımız Hüseyin Gürlesin, bizim için çok önemlidir. İl genel meclis üyeliğinde beraber çalıştık. Onun meclis başkanı olması için elimizden geleni yaptık. Ardından belediye başkanı seçilmesinde desteğimiz oldu. Hüseyin Gürlesin, ilçemize önemli hizmetler vermiştir. El ele çalışacağımıza olan inancımız tamdır. O bizim baş tacımızdır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.