‘Bir Vaka Var! 10’un Konuğu Zeynep Fidan Oldu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.01.2019 - 14:22, Güncelleme: 07.01.2019 - 14:22 3413+ kez okundu.
 

‘Bir Vaka Var! 10’un Konuğu Zeynep Fidan Oldu

Pamukkale Üniversitesi Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı’na bağlı PAÜ Ticaret ve Finansman Topluluğu ve Vaka Akademi Platformu’nun birlikte onuncusunu gerçekleştirdiği ‘Bir Vaka Var!’ etkinliğine Söke Hassüt Yönetim Kurulu Temsilcisi Zeynep Fidan konuk oldu.
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yahya Tülek, İİBF Uluslararası Ticaret ve Finans Bölüm Başkanı ve Pamukkale Teknokent A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. İlhan Küçükkaplan, mühendislik fakültesi akademisyenleri ve öğrenciler katıldı. Ticaret ve Finansman Topluluğu tarafından hayat bulmakta olan Harvard Modeli vaka analizlerinin onuncusuna konuk edilen Söke Hassüt Yönetim Kurulu Temsilcisi Zeynep Fidan firmanın karşılaşmış olduğu bir sorunu Pamukkale Üniversitesi öğrencilerine vaka örneği olarak verdi. Öğrencilerden jüri karşısında çözüm önerilerini paylaşmalarını isteyen Yönetim Kurulu Temsilcisi Zeynep Fidan, 6 grupla gerçekleştirdiği ön elemeden sonra seçtiği 4 grubun analizini finale bıraktı. Etkinliğin sonunda Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yahya Tülek programa katkı ve katılımlarından dolayı Söke Hassüt Yönetim Kurulu Temsilcisi Zeynep Fidan’a teşekkürlerini sunarak belge takdim etti.
Pamukkale Üniversitesi Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı’na bağlı PAÜ Ticaret ve Finansman Topluluğu ve Vaka Akademi Platformu’nun birlikte onuncusunu gerçekleştirdiği ‘Bir Vaka Var!’ etkinliğine Söke Hassüt Yönetim Kurulu Temsilcisi Zeynep Fidan konuk oldu.

Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yahya Tülek, İİBF Uluslararası Ticaret ve Finans Bölüm Başkanı ve Pamukkale Teknokent A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. İlhan Küçükkaplan, mühendislik fakültesi akademisyenleri ve öğrenciler katıldı.

Ticaret ve Finansman Topluluğu tarafından hayat bulmakta olan Harvard Modeli vaka analizlerinin onuncusuna konuk edilen Söke Hassüt Yönetim Kurulu Temsilcisi Zeynep Fidan firmanın karşılaşmış olduğu bir sorunu Pamukkale Üniversitesi öğrencilerine vaka örneği olarak verdi. Öğrencilerden jüri karşısında çözüm önerilerini paylaşmalarını isteyen Yönetim Kurulu Temsilcisi Zeynep Fidan, 6 grupla gerçekleştirdiği ön elemeden sonra seçtiği 4 grubun analizini finale bıraktı.

Etkinliğin sonunda Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yahya Tülek programa katkı ve katılımlarından dolayı Söke Hassüt Yönetim Kurulu Temsilcisi Zeynep Fidan’a teşekkürlerini sunarak belge takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.