BİR İLÇEYE DAHA ARITMA TESİSİ

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.07.2018 - 13:10, Güncelleme: 10.07.2018 - 13:10 3639+ kez okundu.
 

BİR İLÇEYE DAHA ARITMA TESİSİ

​​​​​​​Çevre yatırımlarıyla örnek projelere imza atan Denizli Büyükşehir Belediyesi,  modern atıksu arıtma tesisi kurduğu ilçelere Baklan'ı da dahil ediyor.
  Denizli'nin "Büyükşehir" statüsü kazanmasının ardından kent genelinde hizmet vermeye başlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Baklan ilçesinde bir süre önce başladığı alt yapı çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu kapsamda ilçeye yapılacak 40.000 metre kanalizasyon hattı, 37.000 metre içme suyu hattı ve 13.000 metre yağmur suyu hattı döşeme çalışması sürüyor. Baklan'ın alt yapısını yeniden inşa eden Büyükşehir DESKİ ayrıca ilçeye 1 adet de 500 metreküplük içme suyu deposu yapacak. Büyükşehir DESKİ bunların yanında projesini tamamladığı Baklan Merkez Atıksu Arıtma Tesisi inşasına da bir süre önce başladı. 7.865 kişilik toplam kapasitesi olacak ve 2 kademede tamamlanacak evsel nitelikli ileri biyolojik atıksu arıtma tesisi günlük ortalama 1.400 metreküpten fazla suyu arıtacak. 5 bin 500 metrekare alanda inşa edilecek Baklan Merkez Atıksu Arıtma Tesisi, ilk etapta 3 bin 100 kişilik olacak. Hizmet destanı sürüyor "Denizli merkezde ne varsa ilçelerimizde de o olacak" anlayışı ile yola çıktıklarını vurgulayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir DESKİ'nin sadece şehir merkezinde değil, 19 ilçe ve 622 mahallesinde gece gündüz demeden hizmetlerine devam ettiğini söyledi. Başkan Zolan, "Şehrimizin dört bir yanında vatandaşlarımızın ihtiyacı olan ne varsa yapmaya gayret ediyoruz. Baklan’ın en önemli ihtiyaçları arasında yer alan altyapısını ve atıksu artıma tesisi ihtiyacını inşallah en kısa sürede gidereceğiz" dedi.
​​​​​​​Çevre yatırımlarıyla örnek projelere imza atan Denizli Büyükşehir Belediyesi,  modern atıksu arıtma tesisi kurduğu ilçelere Baklan'ı da dahil ediyor.

 

Denizli'nin "Büyükşehir" statüsü kazanmasının ardından kent genelinde hizmet vermeye başlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Baklan ilçesinde bir süre önce başladığı alt yapı çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu kapsamda ilçeye yapılacak 40.000 metre kanalizasyon hattı, 37.000 metre içme suyu hattı ve 13.000 metre yağmur suyu hattı döşeme çalışması sürüyor. Baklan'ın alt yapısını yeniden inşa eden Büyükşehir DESKİ ayrıca ilçeye 1 adet de 500 metreküplük içme suyu deposu yapacak. Büyükşehir DESKİ bunların yanında projesini tamamladığı Baklan Merkez Atıksu Arıtma Tesisi inşasına da bir süre önce başladı. 7.865 kişilik toplam kapasitesi olacak ve 2 kademede tamamlanacak evsel nitelikli ileri biyolojik atıksu arıtma tesisi günlük ortalama 1.400 metreküpten fazla suyu arıtacak. 5 bin 500 metrekare alanda inşa edilecek Baklan Merkez Atıksu Arıtma Tesisi, ilk etapta 3 bin 100 kişilik olacak.

Hizmet destanı sürüyor

"Denizli merkezde ne varsa ilçelerimizde de o olacak" anlayışı ile yola çıktıklarını vurgulayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir DESKİ'nin sadece şehir merkezinde değil, 19 ilçe ve 622 mahallesinde gece gündüz demeden hizmetlerine devam ettiğini söyledi. Başkan Zolan, "Şehrimizin dört bir yanında vatandaşlarımızın ihtiyacı olan ne varsa yapmaya gayret ediyoruz. Baklan’ın en önemli ihtiyaçları arasında yer alan altyapısını ve atıksu artıma tesisi ihtiyacını inşallah en kısa sürede gidereceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.