Denizli polisinden huzur operasyonu!

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.10.2023 - 13:15, Güncelleme: 04.10.2023 - 13:15 5105+ kez okundu.
 

Denizli polisinden huzur operasyonu!

DENİZLİ (İHA) - Denizli'de huzur operasyonları çerçevesinde uyuşturucu, kaçakçılık ve organize suçlara yönelik yapılan çalışmalarda gözaltına alınan 206 şüpheliden 5'i tutuklandı.
Denizli'de uyuşturucu maddeler ile mücadelede seferberlik devam ediyor. Huzur operasyonları çerçevesinde uyuşturucu madde tacirlerinin bulunduğu Denizli'deki mahallelerde operasyonlara aralıksız sürüyor. Güvenlik güçleri tarafından 75 uyuşturucu, kaçakçılık ve organize suçlara yönelik faaliyet/operasyonlarda, 206 şüpheli gözaltına alındı. İfadelerinin ardından adli makamlara sevk edilen şüphelilerden, 5'i tutuklanırken, 201 şahıs ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Yapılan aramalarda 20.233 gram kubar esrar, 63 gram eroin, 164 adet hap, 121 gram metamfetamin ve 288 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.
DENİZLİ (İHA) - Denizli'de huzur operasyonları çerçevesinde uyuşturucu, kaçakçılık ve organize suçlara yönelik yapılan çalışmalarda gözaltına alınan 206 şüpheliden 5'i tutuklandı.

Denizli'de uyuşturucu maddeler ile mücadelede seferberlik devam ediyor. Huzur operasyonları çerçevesinde uyuşturucu madde tacirlerinin bulunduğu Denizli'deki mahallelerde operasyonlara aralıksız sürüyor. Güvenlik güçleri tarafından 75 uyuşturucu, kaçakçılık ve organize suçlara yönelik faaliyet/operasyonlarda, 206 şüpheli gözaltına alındı. İfadelerinin ardından adli makamlara sevk edilen şüphelilerden, 5'i tutuklanırken, 201 şahıs ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yapılan aramalarda 20.233 gram kubar esrar, 63 gram eroin, 164 adet hap, 121 gram metamfetamin ve 288 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.