BAYRAM YERİNDE YANGIN PANİĞİ!

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.09.2018 - 14:34, Güncelleme: 18.09.2018 - 15:10 2979+ kez okundu.
 

BAYRAM YERİNDE YANGIN PANİĞİ!

Doktorlar Caddesi'nde yangın paniği...
Uzun süredir atıl durumda olan Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nin Bayramyeri Doktorlar Caddesindeki eski hizmet binasında yangın çıktı. Binanın kullanılmadığı ve depreme dayanıksız olduğu gerekçesi ile yıkımına karar verilmişti. Yangının da yıkım sırasında çıktığı öğrenildi. Binanın zemin katında başlayan yangın kısa sürede büyüyünce olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangının ise, bina içinde demir profil kesen işçilerin çalışması sırasında çıktığı öğrenildi. Yangının çıkış nedeninin ise, içerideki kalerifer kazanının kesimi sırasında sıçrayan bir kıvılcımın yağ bidonlarına sıçramasıyla meydana geldiği öğrenildi. Kısa sürede alevler büyüyünce içeride çalışan işçilerin dışarıya kaçtığı gelen ilk bilgiler arasında. Ekipler ise, yağ nedeniyle yangının büyümesinden endişe ediyor.  Ayrıntılar geliyor...
Doktorlar Caddesi'nde yangın paniği...

Uzun süredir atıl durumda olan Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nin Bayramyeri Doktorlar Caddesindeki eski hizmet binasında yangın çıktı. Binanın kullanılmadığı ve depreme dayanıksız olduğu gerekçesi ile yıkımına karar verilmişti. Yangının da yıkım sırasında çıktığı öğrenildi. Binanın zemin katında başlayan yangın kısa sürede büyüyünce olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangının ise, bina içinde demir profil kesen işçilerin çalışması sırasında çıktığı öğrenildi. Yangının çıkış nedeninin ise, içerideki kalerifer kazanının kesimi sırasında sıçrayan bir kıvılcımın yağ bidonlarına sıçramasıyla meydana geldiği öğrenildi. Kısa sürede alevler büyüyünce içeride çalışan işçilerin dışarıya kaçtığı gelen ilk bilgiler arasında.

Ekipler ise, yağ nedeniyle yangının büyümesinden endişe ediyor. 

Ayrıntılar geliyor...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.