Cumhuriyetin 100. yaşını çalışanlarıyla birlikte kutladı

DENİZLİ MAGAZİN (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.10.2023 - 09:16, Güncelleme: 30.10.2023 - 12:16 3025+ kez okundu.
 

Cumhuriyetin 100. yaşını çalışanlarıyla birlikte kutladı

DENİZLİ (İHA) - Denizli’de faaliyet gösteren Makroteks, Cumhuriyetin 100. yılını fabrikada çalışanları ile beraber kutladı.
Makroteks yönetiminin organize ettiği etkinlikte, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını ve 100. Yılını büyük bir heyecan ve coşku ile kutlandı. Tüm fabrikanın Türk bayrakları ve kırmızı beyaz ile süslendiği etkinlikte fabrika işçileri pasta keserek bu özel günü taçlandırdı. Makroteks Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Memişoğlu, etkinlikte yaptığı konuşmada, Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yıl dönümünü tüm fabrika çalışanları ile kutladıkları ve hep beraber oldukları için mutlu olduklarını belirtti. Memişoğlu, “bizler de ülkemizin ve ekonomimizin daha da gelişmesi ve ilerlemesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Gayemiz; Cumhuriyetimiz ikinci yüzyılına girerken gelecek nesillere daha güçlü bir Türkiye bırakmaktır” ifadelerini kullandı.
DENİZLİ (İHA) - Denizli’de faaliyet gösteren Makroteks, Cumhuriyetin 100. yılını fabrikada çalışanları ile beraber kutladı.

Makroteks yönetiminin organize ettiği etkinlikte, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını ve 100. Yılını büyük bir heyecan ve coşku ile kutlandı. Tüm fabrikanın Türk bayrakları ve kırmızı beyaz ile süslendiği etkinlikte fabrika işçileri pasta keserek bu özel günü taçlandırdı.

Makroteks Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Memişoğlu, etkinlikte yaptığı konuşmada, Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yıl dönümünü tüm fabrika çalışanları ile kutladıkları ve hep beraber oldukları için mutlu olduklarını belirtti. Memişoğlu, “bizler de ülkemizin ve ekonomimizin daha da gelişmesi ve ilerlemesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Gayemiz; Cumhuriyetimiz ikinci yüzyılına girerken gelecek nesillere daha güçlü bir Türkiye bırakmaktır” ifadelerini kullandı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.