ÇANKIR’DAN İDDİALI ÇIKIŞ: TARIM VE HAYCANLIKTA TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAĞIZ

DENİZLİ SİYASET 21.12.2023 - 16:05, Güncelleme: 21.12.2023 - 16:13 1931+ kez okundu.
 

ÇANKIR’DAN İDDİALI ÇIKIŞ: TARIM VE HAYCANLIKTA TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAĞIZ

CHP Pamukkale Belediye Başkan aday adayı Gökhan Çankır, Pamukkale Belediyesini kazanmaları halinde ilçenin verimli topraklarını ilmek ilmek işleyerek eski bereketli günlerine döndüreceklerini ve tarım ve hayvancılıkta Türkiye’ye örnek bir ilçe olacaklarını söyledi.
CHP Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayı Gökhan Çankır, Denizli’nin büyük bir tarım kent olduğunu ve Pamukkale ilçesinin tarımsal anlamda önemli bir yere sahip olduğunu, ilçenin kırsal bölgelerinde tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşların yaşadıkları sorunları çok iyi bildiklerini söyledi. Çankır, mevcut AKP belediyecilik anlayışının tüm Türkiye’de olduğu gibi Pamukkale ilçesinin verimli topraklarını adeta çöle döndürdüğünün altını çizdi.  Pamukkale’de yaşayan tüm vatandaşların mahalle mahalle, bölge bölge sorunlarını bildiklerini kaydeden Çankır, adaylık sürecinin netleşmesinin ardından Pamukkale Belediyesini kazanmaları halinde Pamukkale halkının yeni bir güne uyanacağını söyledi. TARIM VE HAYVANCILIK ESKİ GÜNLERİNE DÖNECEK Pamukale’nin tüm renkleriyle daha yaşanabilir bir ilçe olması için yola çıktıklarını kaydeden CHP Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayı Diş Hekimi Gökhan Çankır, ilçe sınırları içinde yer alan 61 mahallenin bölge bölge sorunlarının röntgenini çektiklerini belirterek, “Neden bu göreve talip olduğumuzu ve ilçemizdeki sorunların neler olduğunu çok iyi biliyoruz. 4 yıldır ekip arkadaşlarımla birlikte sahada çalışıyoruz. Deliktaş’tan Kınıklı’ya, Aktepe’den Anafartalar mahallelerimize kadar adım atmadık yer bırakmadık. Amacımız sadece travertenleriyle bilinen bir ilçe olmak yerine tüm renkleriyle Türkiye’nin parlayan yıldızı olan bir Pamukkale. Bu yüzden Aktepe’de bizim, Kınıklı’da ama tarımsal kalkınmaya ayrı bir önem vereceğiz. İlçe merkezimizde bulunan mahallelerimiz kadar, Gözler, Irlıganlı, Karahayıt, Akdere, Develi, Eldenizli, Eymir, Güzelpınar, Haytabey, Karataş, Kocadere, Kurtluca, Küçükdere ve Yeniköy mahallelerimizde bu alanda da yapacağımız çalışmalar ve projelerimizle dört bir yanında yüzleri gülen insanlar görmeyi hayal ediyorum. ” dedi.    Hayata geçirecekleri projeler ile Pamukkale’nin verimli topraklarında üretilen tarım ürünlerini Denizli pazarında üreticiden tüketiciye sunacaklarını söyleyen Çankır, bu sayede Denizli halkının daha ucuz ve sağlıklı ürünler tüketmelerini sağlayacaklarını, bunun yanında üreticinin de üretirken kazanmaya başlayacağını sözlerine ekledi.
CHP Pamukkale Belediye Başkan aday adayı Gökhan Çankır, Pamukkale Belediyesini kazanmaları halinde ilçenin verimli topraklarını ilmek ilmek işleyerek eski bereketli günlerine döndüreceklerini ve tarım ve hayvancılıkta Türkiye’ye örnek bir ilçe olacaklarını söyledi.

CHP Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayı Gökhan Çankır, Denizli’nin büyük bir tarım kent olduğunu ve Pamukkale ilçesinin tarımsal anlamda önemli bir yere sahip olduğunu, ilçenin kırsal bölgelerinde tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşların yaşadıkları sorunları çok iyi bildiklerini söyledi. Çankır, mevcut AKP belediyecilik anlayışının tüm Türkiye’de olduğu gibi Pamukkale ilçesinin verimli topraklarını adeta çöle döndürdüğünün altını çizdi.  Pamukkale’de yaşayan tüm vatandaşların mahalle mahalle, bölge bölge sorunlarını bildiklerini kaydeden Çankır, adaylık sürecinin netleşmesinin ardından Pamukkale Belediyesini kazanmaları halinde Pamukkale halkının yeni bir güne uyanacağını söyledi.
TARIM VE HAYVANCILIK ESKİ GÜNLERİNE DÖNECEK
Pamukale’nin tüm renkleriyle daha yaşanabilir bir ilçe olması için yola çıktıklarını kaydeden CHP Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayı Diş Hekimi Gökhan Çankır, ilçe sınırları içinde yer alan 61 mahallenin bölge bölge sorunlarının röntgenini çektiklerini belirterek, “Neden bu göreve talip olduğumuzu ve ilçemizdeki sorunların neler olduğunu çok iyi biliyoruz. 4 yıldır ekip arkadaşlarımla birlikte sahada çalışıyoruz. Deliktaş’tan Kınıklı’ya, Aktepe’den Anafartalar mahallelerimize kadar adım atmadık yer bırakmadık. Amacımız sadece travertenleriyle bilinen bir ilçe olmak yerine tüm renkleriyle Türkiye’nin parlayan yıldızı olan bir Pamukkale. Bu yüzden Aktepe’de bizim, Kınıklı’da ama tarımsal kalkınmaya ayrı bir önem vereceğiz. İlçe merkezimizde bulunan mahallelerimiz kadar, Gözler, Irlıganlı, Karahayıt, Akdere, Develi, Eldenizli, Eymir, Güzelpınar, Haytabey, Karataş, Kocadere, Kurtluca, Küçükdere ve Yeniköy mahallelerimizde bu alanda da yapacağımız çalışmalar ve projelerimizle dört bir yanında yüzleri gülen insanlar görmeyi hayal ediyorum. ” dedi.   
Hayata geçirecekleri projeler ile Pamukkale’nin verimli topraklarında üretilen tarım ürünlerini Denizli pazarında üreticiden tüketiciye sunacaklarını söyleyen Çankır, bu sayede Denizli halkının daha ucuz ve sağlıklı ürünler tüketmelerini sağlayacaklarını, bunun yanında üreticinin de üretirken kazanmaya başlayacağını sözlerine ekledi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.