Başkan Özbaş, üniversite öğrencilerinin yanında

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.09.2018 - 17:15, Güncelleme: 27.09.2018 - 17:15 3345+ kez okundu.
 

Başkan Özbaş, üniversite öğrencilerinin yanında

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, 2018-2019 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte PAÜ Sarayköy Meslek Yüksekokulu’nda eğitime başlayan öğrencilerle hoş geldin yemeğinde bir araya geldi.
Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, PAÜ Sarayköy Meslek Yüksekokulu’nda eğitim alan gençlerle bir araya geldi. Sarayköy Belediyesi tarafından Şehit Hüseyin Kuş Parkında düzenlenen Hoş Geldin Yemeğine Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Yüksekokul Müdürü Yrd.Doç. Dr. Aslı Öztürk Kiraz, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı. Başkan Özbaş, tüm öğrencileri tek tek selamlayarak “Hoş geldin” dedi. Yemek sonrası öğrencilere hoş geldin konuşması yapan Başkan Özbaş, “ Eğitimleriniz için şehirlerinizden, ailelerinizden kopup bizim ilçemize geldiniz. Sizleri burada görmek bize ayrı bir mutluluk veriyor. Çünkü ilçemizi eğitimlerinizi arttırmak, yeni bilgiler öğrenmek için seçtiniz. Bu da ilçemizi eğitim şehri olma yolunda büyük bir yol kat ettiğimizi gösteriyor. Burada bir sıkıntınız veya ihtiyacınız olursa biz her zaman sizlerin yanında olacağız” dedi. Sarayköy’ün sıcak insanlarını ve ilçe tarihini öğrencilere anlatan Başkan Özbaş, öğrencilere Sarayköy tarihi ve bilgilerinin yer aldığı Milli Mücadele’de Sarayköy Hatıralarım,  Öğretmenlerin Hatıralarında Tırkaz Köyü kitabını ve Sarayköy Türküleri cd’sini hediye etti.
Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, 2018-2019 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte PAÜ Sarayköy Meslek Yüksekokulu’nda eğitime başlayan öğrencilerle hoş geldin yemeğinde bir araya geldi.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, PAÜ Sarayköy Meslek Yüksekokulu’nda eğitim alan gençlerle bir araya geldi. Sarayköy Belediyesi tarafından Şehit Hüseyin Kuş Parkında düzenlenen Hoş Geldin Yemeğine Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Yüksekokul Müdürü Yrd.Doç. Dr. Aslı Öztürk Kiraz, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.

Başkan Özbaş, tüm öğrencileri tek tek selamlayarak “Hoş geldin” dedi.

Yemek sonrası öğrencilere hoş geldin konuşması yapan Başkan Özbaş, “ Eğitimleriniz için şehirlerinizden, ailelerinizden kopup bizim ilçemize geldiniz. Sizleri burada görmek bize ayrı bir mutluluk veriyor. Çünkü ilçemizi eğitimlerinizi arttırmak, yeni bilgiler öğrenmek için seçtiniz. Bu da ilçemizi eğitim şehri olma yolunda büyük bir yol kat ettiğimizi gösteriyor. Burada bir sıkıntınız veya ihtiyacınız olursa biz her zaman sizlerin yanında olacağız” dedi.

Sarayköy’ün sıcak insanlarını ve ilçe tarihini öğrencilere anlatan Başkan Özbaş, öğrencilere Sarayköy tarihi ve bilgilerinin yer aldığı Milli Mücadele’de Sarayköy Hatıralarım,  Öğretmenlerin Hatıralarında Tırkaz Köyü kitabını ve Sarayköy Türküleri cd’sini hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.