Geleceğin öğretmenleri öğrenciler için bağış topladı

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.01.2024 - 13:53, Güncelleme: 19.01.2024 - 13:37 2534+ kez okundu.
 

Geleceğin öğretmenleri öğrenciler için bağış topladı

Geleceğin öğretmenleri öğrenciler için bağış topladı
Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) ve Pamukkale Gençlik Merkezi iş birliği ile PAÜ Spor Bilimleri Fakültesi (SBF) Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü öğrencileri ilkokul öürencilerine kırtasiye, oyuncak ve spor malzemeleri bağışı topladı.PAÜ Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü öğrencileri Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi kapsamında yaptıkları proje ile Pamukkale Gençlik Merkezi Denizli-Pamukkale İlçesi Cafer Sadık Abalıoğlu İlkokulu ve Münevver Nafiz Dirlik Ortaokulu’na kitap, kırtasiye, oyuncak ve spor malzemeleri bağışı yaptılar.Ders ve proje sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Zekeriya Çelik koordinatörlüğünde dersi alan öğrenciler tarafından güz dönemi boyunca irtibat kurulan farklı kurum, kuruluş, STK ve kişilerden toplanan bağışlar ile Pamukkale Gençlik Merkezi’nin sağladığı spor malzemesi, oyuncak gibi bağışlar düzenlenen törenle öğrencilere teslim edildi. Düzenlenen törene Dr. Öğr. Üyesi Zekeriya Çelik, Pamukkale Gençlik Merkezi Müdürü Zafer Akçay, dersi alan öğrenciler ve merkez öğretmenleri, Cafer Sadık Abalıoğlu İlkokulu Müdür Yardımcısı Ömer Ceylan, Münevver Nafiz Dirlik Ortaokul Müdürü Çetin Özbacak ve öğretmenler katıldı. Tören öncesi okul bahçesinde minik yüreklerle oyunlar oynayan ve sohbet eden öğretmen adayları projenin çok verimli geçtiğini, bu anlamda mesleklerine başlamadan önce çok anlamlı ve güzel bir projeyi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirttiler.Öğretmen adaylarının toplumsal duyarlılığı artmış ve sorunlara çözümcül yaklaşımlar getiren bireyler olarak yetiştirmeyi hedeflediklerini belirtirken Dr. Öğr. Üyesi Zekeriya Çelik, “10 yılı aşkın süredir bu ders kapsamında birçok farklı projeye imza attık. Geçmiş yıllarda farklı okullara benzer bir proje ile bağışlarda bulunduk. Ayrıca Pamukkale Cankurtaran Köyü Ortaokulu’na Z-Kütüphane kazandırdık. Yaptığımız projelerin amacına ulaştığını ve bu anlamda da örnek teşkil ettiğini düşünüyorum. Bu anlamda bize her zaman destek olan, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Kutluhan’a ve İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’müze, Gençlik Merkezi Müdürlüğü’ne, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Yunus Arslan’a, ders kapsamında emek veren öğrencilerime ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.
Geleceğin öğretmenleri öğrenciler için bağış topladı
Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) ve Pamukkale Gençlik Merkezi iş birliği ile PAÜ Spor Bilimleri Fakültesi (SBF) Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü öğrencileri ilkokul öürencilerine kırtasiye, oyuncak ve spor malzemeleri bağışı topladı.

PAÜ Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü öğrencileri Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi kapsamında yaptıkları proje ile Pamukkale Gençlik Merkezi Denizli-Pamukkale İlçesi Cafer Sadık Abalıoğlu İlkokulu ve Münevver Nafiz Dirlik Ortaokulu’na kitap, kırtasiye, oyuncak ve spor malzemeleri bağışı yaptılar.
Ders ve proje sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Zekeriya Çelik koordinatörlüğünde dersi alan öğrenciler tarafından güz dönemi boyunca irtibat kurulan farklı kurum, kuruluş, STK ve kişilerden toplanan bağışlar ile Pamukkale Gençlik Merkezi’nin sağladığı spor malzemesi, oyuncak gibi bağışlar düzenlenen törenle öğrencilere teslim edildi. Düzenlenen törene Dr. Öğr. Üyesi Zekeriya Çelik, Pamukkale Gençlik Merkezi Müdürü Zafer Akçay, dersi alan öğrenciler ve merkez öğretmenleri, Cafer Sadık Abalıoğlu İlkokulu Müdür Yardımcısı Ömer Ceylan, Münevver Nafiz Dirlik Ortaokul Müdürü Çetin Özbacak ve öğretmenler katıldı. Tören öncesi okul bahçesinde minik yüreklerle oyunlar oynayan ve sohbet eden öğretmen adayları projenin çok verimli geçtiğini, bu anlamda mesleklerine başlamadan önce çok anlamlı ve güzel bir projeyi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirttiler.

Öğretmen adaylarının toplumsal duyarlılığı artmış ve sorunlara çözümcül yaklaşımlar getiren bireyler olarak yetiştirmeyi hedeflediklerini belirtirken Dr. Öğr. Üyesi Zekeriya Çelik, “10 yılı aşkın süredir bu ders kapsamında birçok farklı projeye imza attık. Geçmiş yıllarda farklı okullara benzer bir proje ile bağışlarda bulunduk. Ayrıca Pamukkale Cankurtaran Köyü Ortaokulu’na Z-Kütüphane kazandırdık. Yaptığımız projelerin amacına ulaştığını ve bu anlamda da örnek teşkil ettiğini düşünüyorum. Bu anlamda bize her zaman destek olan, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Kutluhan’a ve İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’müze, Gençlik Merkezi Müdürlüğü’ne, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Yunus Arslan’a, ders kapsamında emek veren öğrencilerime ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.