Denizlili minikler halk oyunları yarışmasından 5.’likle döndü

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.11.2023 - 15:02, Güncelleme: 16.11.2023 - 14:52 1854+ kez okundu.
 

Denizlili minikler halk oyunları yarışmasından 5.’likle döndü

Denizlili minikler halk oyunları yarışmasından 5.’likle döndü
Konya’da gerçekleşen Halk Oyunları Minikler Türkiye Şampiyonasında sahneye çıkan Denizlili minikler, beşinci olarak önemli bir başarıya imza attı.Konya’da gerçekleşen Halk Oyunları Minikler Türkiye Şampiyonası’nda Denizli’yi Grangaz Dans Sanat Spor Kulübü minikleri temsil etti. Kendi gruplarında şampiyon olan 15 kulüple yarışan 32 kişilik minikler, “Zeybek” ile sahne aldı. Denizli temsilcisi minikler, başarılı geçen koreografinin sonunda jüri tarafından yapılan oylama sonucu beşinci sırada yarışmayı tamamlayarak önemli bir başarıya imza attı. Grangaz Dans Sanat Spor Kulübü Halk Oyunları Topluluğu adına konuşan Antrenör Ömür Günay; iki yıl gibi kısa bir sürede çekirdekten yetişip birer fidan haline gelen yaşları küçük, gönülleri büyük ekibiyle aynı yolda yürümekten gurur duyduklarını söyledi. Kendilerine destek veren herkese teşekkür eden Günay, kültürümüze aşkla bağlı olup gönül vererek çalışmalarına devam edeceklerini sözlerine ekledi.
Denizlili minikler halk oyunları yarışmasından 5.’likle döndü
Konya’da gerçekleşen Halk Oyunları Minikler Türkiye Şampiyonasında sahneye çıkan Denizlili minikler, beşinci olarak önemli bir başarıya imza attı.

Konya’da gerçekleşen Halk Oyunları Minikler Türkiye Şampiyonası’nda Denizli’yi Grangaz Dans Sanat Spor Kulübü minikleri temsil etti. Kendi gruplarında şampiyon olan 15 kulüple yarışan 32 kişilik minikler, “Zeybek” ile sahne aldı. Denizli temsilcisi minikler, başarılı geçen koreografinin sonunda jüri tarafından yapılan oylama sonucu beşinci sırada yarışmayı tamamlayarak önemli bir başarıya imza attı. Grangaz Dans Sanat Spor Kulübü Halk Oyunları Topluluğu adına konuşan Antrenör Ömür Günay; iki yıl gibi kısa bir sürede çekirdekten yetişip birer fidan haline gelen yaşları küçük, gönülleri büyük ekibiyle aynı yolda yürümekten gurur duyduklarını söyledi. Kendilerine destek veren herkese teşekkür eden Günay, kültürümüze aşkla bağlı olup gönül vererek çalışmalarına devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.