Fen Fakültesi ilk emekli öğretim üyesi için tören düzenledi

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.01.2024 - 11:17, Güncelleme: 20.01.2024 - 09:23 2407+ kez okundu.
 

Fen Fakültesi ilk emekli öğretim üyesi için tören düzenledi

Fen Fakültesi ilk emekli öğretim üyesi için tören düzenledi
Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Fen Fakültesi’nden ilk emekli olan Matematik Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Şahin Ceran için veda töreni düzenledi.Törene Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yakup Kaska başta olmak üzere Matematik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Mustafa Aşçı, matematik bölümü öğretim üyeleri ile farklı bölümlerden akademisyenler katıldılar. Fen Fakültesi Dekanlığı tarafından düzenlenen törenle emeklilik yaşamına adım atan Dr. Öğr. Üyesi Şahin Ceran’a Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yakup Kaska plaket ve çiçek takdiminde bulundu.Törenin açılış konuşmasını yapan PAÜ Fen Fakültesi Matematik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Mustafa Aşçı, aynı zamanda ders aldığı hocalarından olduğunu ifade ettiği Dr. Öğr. Üyesi Şahin Ceran ile ilgili öğrencilik hatıralarından örnekler anlattı. Törende kısa bir konuşma yapan Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yakup Kaska, Dr. Öğr. Üyesi Şahin Ceran’ın Fen Fakültesi’nin ilk emekli öğretim üyesi oluşuna dikkat çekerek, fakülteyle iletişimini her zaman devam ettirmesini temenni ettiğini ifade etti.Emekli öğretim üyesi için hazırlanan, fotoğrafların yer aldığı slayt gösterisinin ardından törende bulunan akademisyenler, emekli Dr. Öğr. Üyesi Şahin Ceran’a ilişkin hatıralarını karşılıklı sohbet ortamında paylaştı.
Fen Fakültesi ilk emekli öğretim üyesi için tören düzenledi
Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Fen Fakültesi’nden ilk emekli olan Matematik Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Şahin Ceran için veda töreni düzenledi.

Törene Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yakup Kaska başta olmak üzere Matematik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Mustafa Aşçı, matematik bölümü öğretim üyeleri ile farklı bölümlerden akademisyenler katıldılar. Fen Fakültesi Dekanlığı tarafından düzenlenen törenle emeklilik yaşamına adım atan Dr. Öğr. Üyesi Şahin Ceran’a Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yakup Kaska plaket ve çiçek takdiminde bulundu.

Törenin açılış konuşmasını yapan PAÜ Fen Fakültesi Matematik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Mustafa Aşçı, aynı zamanda ders aldığı hocalarından olduğunu ifade ettiği Dr. Öğr. Üyesi Şahin Ceran ile ilgili öğrencilik hatıralarından örnekler anlattı. Törende kısa bir konuşma yapan Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yakup Kaska, Dr. Öğr. Üyesi Şahin Ceran’ın Fen Fakültesi’nin ilk emekli öğretim üyesi oluşuna dikkat çekerek, fakülteyle iletişimini her zaman devam ettirmesini temenni ettiğini ifade etti.

Emekli öğretim üyesi için hazırlanan, fotoğrafların yer aldığı slayt gösterisinin ardından törende bulunan akademisyenler, emekli Dr. Öğr. Üyesi Şahin Ceran’a ilişkin hatıralarını karşılıklı sohbet ortamında paylaştı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.