PAÜ Rektör Yardımcı Prof. Dr. Atar’dan uluslararası bir başarı daha

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.11.2023 - 11:58, Güncelleme: 18.11.2023 - 09:46 1632+ kez okundu.
 

PAÜ Rektör Yardımcı Prof. Dr. Atar’dan uluslararası bir başarı daha

PAÜ Rektör Yardımcı Prof. Dr. Atar’dan uluslararası bir başarı daha
Pamukkale Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necip Atar, “Web of Science” tarafından verilen Dünya’da En Çok Atıf Alan Araştırmacı ödülünü kazanarak uluslararası bir başarıya daha imza attı.Pamukkale Üniversitesi Rektör Yardımcısı olarak görev yapan ve aynı zamanda akademik kadrosunda bilim insanı olarak da faaliyetlerini sürdüren Prof. Dr. Necip Atar, uzun süre çalışmalar yürüttüğü akademik alanında uluslararası bir ödül daha kazandı. Dünya’da En Çok Atıf Alan Araştırmacı ödülünü alan Prof. Dr. Atar’ın başarısı hem Denizli’de hem de Türkiye için büyük bir gurur kaynağı oldu. PAÜ haberi sosyal medya hesabından, “Üniversitemiz İçin Büyük Gurur. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Necip Atar’ın Dünyada En Çok Atıf Alan Araştırmacı ödülünü “Web of Science”@Clarivate tarafından aldığı haberini paylaşmanın heyecanını yaşıyoruz” şeklinde duyurdu.Türkiye’de 2’inciÖdülle ilgili açıklama yapan Prof. Dr. Necip Atar, Dünyada En Çok Atıf Alan Araştırmacı ödülünü “Web of Science” @Clarivate tarafından almış olmanın heyecanı ve gururunu yaşıyorum. Dünyada yüzde 1lik dilime girmiş, ülkemizde ise tüm bilim insanları arasında bu ödülü alan 7 kişi içinden 2. olarak listede yer almış bulunuyorum” dedi.
PAÜ Rektör Yardımcı Prof. Dr. Atar’dan uluslararası bir başarı daha
Pamukkale Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necip Atar, “Web of Science” tarafından verilen Dünya’da En Çok Atıf Alan Araştırmacı ödülünü kazanarak uluslararası bir başarıya daha imza attı.

Pamukkale Üniversitesi Rektör Yardımcısı olarak görev yapan ve aynı zamanda akademik kadrosunda bilim insanı olarak da faaliyetlerini sürdüren Prof. Dr. Necip Atar, uzun süre çalışmalar yürüttüğü akademik alanında uluslararası bir ödül daha kazandı. Dünya’da En Çok Atıf Alan Araştırmacı ödülünü alan Prof. Dr. Atar’ın başarısı hem Denizli’de hem de Türkiye için büyük bir gurur kaynağı oldu. PAÜ haberi sosyal medya hesabından, “Üniversitemiz İçin Büyük Gurur. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Necip Atar’ın Dünyada En Çok Atıf Alan Araştırmacı ödülünü “Web of Science”@Clarivate tarafından aldığı haberini paylaşmanın heyecanını yaşıyoruz” şeklinde duyurdu.

Türkiye’de 2’inci
Ödülle ilgili açıklama yapan Prof. Dr. Necip Atar, Dünyada En Çok Atıf Alan Araştırmacı ödülünü “Web of Science” @Clarivate tarafından almış olmanın heyecanı ve gururunu yaşıyorum. Dünyada yüzde 1lik dilime girmiş, ülkemizde ise tüm bilim insanları arasında bu ödülü alan 7 kişi içinden 2. olarak listede yer almış bulunuyorum” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.