BAŞKAN GÜRLESİN’DEN AÇILIŞLARA DAVET

PAMUKKALE BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.06.2018 - 12:53, Güncelleme: 07.06.2018 - 12:53 3563+ kez okundu.
 

BAŞKAN GÜRLESİN’DEN AÇILIŞLARA DAVET

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 2 sağlık projesinin açılışlarının Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin de katılımı ile 8 Haziran Cuma günü yapılacağını ifade ederek, “Saat 18.00’de Cumhuriyet 112 ve ASM 19.00’da da Dokuzkavaklar’daki Semt Polikliniği açılışlarını tüm Denizlili vatandaşlarımızı bekliyorum” dedi.
Pamukkale Belediyesi, dev sağlık yatırımını hizmete sunuyor. Arsası Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanan ve yapımı Pamukkale Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Pamukkale Belediyesi Semt Polikliniği, Sağlık Bakanlığı’na devredildi. 2016 yılının Ekim ayında temeli atılan ve 21 milyon liraya mal olan dev sağlık projesi, planlanandan 3 ay önce tamamlandı. Yapım şekli bakımında Türkiye’ye örnek olan bu dev proje ile günde 2 bin kişi sağlık hizmeti alacak. Dokuzkavaklar Mahallesi Zeybek Cami yanında yükselen 7 katlı Pamukkale Belediyesi Semt Polikliniği’nde Dahiliye, Genel Cerrahi, Çocuk, Kadın doğum, KBB, Gastroenteroloji, Göğüs Hastalıkları, Nöroloji, Beyin Cerrahisi, Üroloji, Ortopedi, Enfeksiyon Hastalıkları, Kalp Damar Cerrahisi, Kardiyoloji, Psikiyatri, Cildiye, Fizik Tedavi, Nefroloji poliklinikleri yer alıyor. 20 farklı poliklinik hizmetinin yanı sıra tam donanımlı Patoloji laboratuvarı, 400 metrekarelik Fizik Tedavi ünitesi ve fizik tedavi havuzu, 650 metrekarelik 30 cihaz kapasiteli diyaliz ünitesi, içinde kemik dansimetri, ultrason, röntgen, BT, MR bulunan kapsamlı görüntüleme hizmetleri, sterilizasyon ünitesi ve laboratuvarlarının da bulunduğu tesiste 112 Acil Müdahale Birimi yer alıyor. 8 Haziran Cuma günü saat 19.00’da da Pamukkale Belediyesi Semt Polikliniği’nin açılışı gerçekleşecek. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin de katılacağı açılış sonunda Dokuzkavaklar’daki sağlık projesinin önünde iftar yemeği düzenlenecek. Bu açılıştan önce saat 18.00’de yine Pamukkale Belediyesi tarafından yaptırılan Cumhuriyet 112 Acil ve ASM’nin de açılışı gerçekleşecek. “TÜM DENİZLİ HALKI DAVETLİM” Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 8 haziran Cuma günü saat 18.00’de Cumhuriyet 112 Acil ve ASM’nin açılışının Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin de katılacağı törenle yapılacağını söyledi. “Sayın Bakanımız ve kentimizin protokolünün de katılacağı açılışımızla tesisimiz hizmet girmiş olacak” diyen Başkan Gürlesin, “Cuma günü Saat 18.00’de tüm vatandaşlarımızı Cumhuriyet Mahallemizde davet ediyorum. Saat 19.00’da da bu kez Dokuzkavaklar Mahallesi’ndeki Pamukkale Belediyesi Semt Polikliniği’nin açılışı gerçekleşecek. Yine sayın bakanımız ve değerli protokol üyelerimiz açılışımızda yer alacak. Törenin ardından vatandaşlarımızla birlikte iftar sofrasında buluşacağız. Tüm halkımızı hem açılışlarımıza hem de iftar yemeğimize davet ediyorum. Bu tesis Denizli halkının hizmetine sunulacak. Açılışımıza tüm Denizli halkını bekliyoruz” diye konuştu.
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 2 sağlık projesinin açılışlarının Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin de katılımı ile 8 Haziran Cuma günü yapılacağını ifade ederek, “Saat 18.00’de Cumhuriyet 112 ve ASM 19.00’da da Dokuzkavaklar’daki Semt Polikliniği açılışlarını tüm Denizlili vatandaşlarımızı bekliyorum” dedi.

Pamukkale Belediyesi, dev sağlık yatırımını hizmete sunuyor. Arsası Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanan ve yapımı Pamukkale Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Pamukkale Belediyesi Semt Polikliniği, Sağlık Bakanlığı’na devredildi. 2016 yılının Ekim ayında temeli atılan ve 21 milyon liraya mal olan dev sağlık projesi, planlanandan 3 ay önce tamamlandı. Yapım şekli bakımında Türkiye’ye örnek olan bu dev proje ile günde 2 bin kişi sağlık hizmeti alacak. Dokuzkavaklar Mahallesi Zeybek Cami yanında yükselen 7 katlı Pamukkale Belediyesi Semt Polikliniği’nde Dahiliye, Genel Cerrahi, Çocuk, Kadın doğum, KBB, Gastroenteroloji, Göğüs Hastalıkları, Nöroloji, Beyin Cerrahisi, Üroloji, Ortopedi, Enfeksiyon Hastalıkları, Kalp Damar Cerrahisi, Kardiyoloji, Psikiyatri, Cildiye, Fizik Tedavi, Nefroloji poliklinikleri yer alıyor. 20 farklı poliklinik hizmetinin yanı sıra tam donanımlı Patoloji laboratuvarı, 400 metrekarelik Fizik Tedavi ünitesi ve fizik tedavi havuzu, 650 metrekarelik 30 cihaz kapasiteli diyaliz ünitesi, içinde kemik dansimetri, ultrason, röntgen, BT, MR bulunan kapsamlı görüntüleme hizmetleri, sterilizasyon ünitesi ve laboratuvarlarının da bulunduğu tesiste 112 Acil Müdahale Birimi yer alıyor. 8 Haziran Cuma günü saat 19.00’da da Pamukkale Belediyesi Semt Polikliniği’nin açılışı gerçekleşecek. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin de katılacağı açılış sonunda Dokuzkavaklar’daki sağlık projesinin önünde iftar yemeği düzenlenecek. Bu açılıştan önce saat 18.00’de yine Pamukkale Belediyesi tarafından yaptırılan Cumhuriyet 112 Acil ve ASM’nin de açılışı gerçekleşecek.

“TÜM DENİZLİ HALKI DAVETLİM”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 8 haziran Cuma günü saat 18.00’de Cumhuriyet 112 Acil ve ASM’nin açılışının Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin de katılacağı törenle yapılacağını söyledi. “Sayın Bakanımız ve kentimizin protokolünün de katılacağı açılışımızla tesisimiz hizmet girmiş olacak” diyen Başkan Gürlesin, “Cuma günü Saat 18.00’de tüm vatandaşlarımızı Cumhuriyet Mahallemizde davet ediyorum. Saat 19.00’da da bu kez Dokuzkavaklar Mahallesi’ndeki Pamukkale Belediyesi Semt Polikliniği’nin açılışı gerçekleşecek. Yine sayın bakanımız ve değerli protokol üyelerimiz açılışımızda yer alacak. Törenin ardından vatandaşlarımızla birlikte iftar sofrasında buluşacağız. Tüm halkımızı hem açılışlarımıza hem de iftar yemeğimize davet ediyorum. Bu tesis Denizli halkının hizmetine sunulacak. Açılışımıza tüm Denizli halkını bekliyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.