BAŞKAN GÜRLESİN'DE ORAYI TERCİH ETTİ

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.09.2018 - 17:50, Güncelleme: 26.09.2018 - 17:50 4378+ kez okundu.
 

BAŞKAN GÜRLESİN'DE ORAYI TERCİH ETTİ

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin Acıpayam yolu üzerindeki...
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin Acıpayam yolu üzerindeki Kampüs Oto Yıkamaya ziyarette bulundu.  Türkiye'de örneği çok az bulunan işletmelerden olan Kampüs Oto Yıkama ilgi görmeye devam ediyor. Zengin menüsü ile  kafesi,  araç yıkama bölümü ve araç koruma uygulamaları ile Denizlili vatandaşlara bir oto yıkamadan fazlasını sunuyor. İşletme sahibi Mustafa Yılmaz başkanın ziyareti hakkında şunları söyledi. '' Başkanımız firmamızı duymuş ve ziyaret etmek istemiş. İşletmemizi gezdirdik, yaptığımız işleri anlattık, firmamızı ve konseptimizi çok beğendiğini söyledi. Aracının temizliğini gerçekleştirdik. Çayımızı ikram ettik, ziyaretinden dolayı kendilerine tekrar teşekkür ederim'' dedi. Hüseyin Gürlesin görüşme sonrası Kampüs Otoya aracını getirmiş vatandaşlarla selamlaştı .
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin Acıpayam yolu üzerindeki...

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin Acıpayam yolu üzerindeki Kampüs Oto Yıkamaya ziyarette bulundu. 

Türkiye'de örneği çok az bulunan işletmelerden olan Kampüs Oto Yıkama ilgi görmeye devam ediyor. Zengin menüsü ile  kafesi,  araç yıkama bölümü ve araç koruma uygulamaları ile Denizlili vatandaşlara bir oto yıkamadan fazlasını sunuyor.

İşletme sahibi Mustafa Yılmaz başkanın ziyareti hakkında şunları söyledi.

'' Başkanımız firmamızı duymuş ve ziyaret etmek istemiş. İşletmemizi gezdirdik, yaptığımız işleri anlattık, firmamızı ve konseptimizi çok beğendiğini söyledi. Aracının temizliğini gerçekleştirdik. Çayımızı ikram ettik, ziyaretinden dolayı kendilerine tekrar teşekkür ederim'' dedi.

Hüseyin Gürlesin görüşme sonrası Kampüs Otoya aracını getirmiş vatandaşlarla selamlaştı

.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.