Başkan Gülsever hasta ve yaşlıları ziyaret etti

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.01.2019 - 11:43, Güncelleme: 05.01.2019 - 11:43 3859+ kez okundu.
 

Başkan Gülsever hasta ve yaşlıları ziyaret etti

Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, Baklan merkez ve mahallelerde bulunan hasta ve yaşlıları ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu.
Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, fırsat buldukça ilçedeki yaşlı ve hasta vatandaşları ziyaret ederek, onlara moral veriyor. Başkan Gülsever, ziyaretlerde yaşlı ve hasta vatandaşların taleplerini de dinleme imkanı buluyor. Başkan Gülsever, hasta ve yaşlıları her fırsatta ziyaret ettiklerini ifade ederek, "2014 yılından bu tarafa 5 yıldır her gün ilçe belediye personelimiz tarafından mahallelerimizdeki hasta, engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın kapılarını çalıyor, kendilerinin günlük iaşelerini karşılıyoruz. Zaman zaman belediyedeki yoğun mesaimizin arasında da olsa gerek belediye çalışanlarımız, meclis üyelerimiz gerekse de ilçe teşkilatımızla yaşlı ve hastalarımızı ziyaret ediyoruz. Özellikle evlatlarından uzak ve evlerinde yalnız yaşayan, Allah’ın bizlere emaneti olarak gördüğümüz, büyüklerimizin ziyaretlerinde bulunmak, onlarla birlikte olmak, onların istek ve önerilerini almak, onlarla dertleşmek, onların ellerini öpmek bizleri o denli mutlu ediyor ki, onlarla beraber olduğumuz süre içerisinde günlük iş yükünün verdiği tüm yorgunluğumuz üzerimizden adeta alınıyor. Bu birliktelik yeni bir motivasyon ve heyecanla işe koyulmamıza vesile oluyor. Büyüklerimiz ‘Allah sevdiği kuluna dert verir. Hiç şüpheniz olmasın; derdi veren dermanı da verir’ der. Bizler bu derdin peşindeyiz. Allah’ımıza şükrediyoruz ki, bu dertle hemhal olmamız, büyüklerimizin dualarını almamız bizim işlerimizi kolay kılıyor. Bizler bu güzel insanların hayır duaları sayesinde bu güzel ilçemize ve bu ilçenin değerli insanlarına hizmet etme güç ve imkanını buluyoruz” dedi. Vatandaşlar da, ziyaretlerinden dolayı çok memnun olduklarını ifade ederek, Başkan Yusuf Gülsever’e teşekkür ettiler.
Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, Baklan merkez ve mahallelerde bulunan hasta ve yaşlıları ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, fırsat buldukça ilçedeki yaşlı ve hasta vatandaşları ziyaret ederek, onlara moral veriyor. Başkan Gülsever, ziyaretlerde yaşlı ve hasta vatandaşların taleplerini de dinleme imkanı buluyor.

Başkan Gülsever, hasta ve yaşlıları her fırsatta ziyaret ettiklerini ifade ederek, "2014 yılından bu tarafa 5 yıldır her gün ilçe belediye personelimiz tarafından mahallelerimizdeki hasta, engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın kapılarını çalıyor, kendilerinin günlük iaşelerini karşılıyoruz. Zaman zaman belediyedeki yoğun mesaimizin arasında da olsa gerek belediye çalışanlarımız, meclis üyelerimiz gerekse de ilçe teşkilatımızla yaşlı ve hastalarımızı ziyaret ediyoruz. Özellikle evlatlarından uzak ve evlerinde yalnız yaşayan, Allah’ın bizlere emaneti olarak gördüğümüz, büyüklerimizin ziyaretlerinde bulunmak, onlarla birlikte olmak, onların istek ve önerilerini almak, onlarla dertleşmek, onların ellerini öpmek bizleri o denli mutlu ediyor ki, onlarla beraber olduğumuz süre içerisinde günlük iş yükünün verdiği tüm yorgunluğumuz üzerimizden adeta alınıyor. Bu birliktelik yeni bir motivasyon ve heyecanla işe koyulmamıza vesile oluyor. Büyüklerimiz ‘Allah sevdiği kuluna dert verir. Hiç şüpheniz olmasın; derdi veren dermanı da verir’ der. Bizler bu derdin peşindeyiz. Allah’ımıza şükrediyoruz ki, bu dertle hemhal olmamız, büyüklerimizin dualarını almamız bizim işlerimizi kolay kılıyor. Bizler bu güzel insanların hayır duaları sayesinde bu güzel ilçemize ve bu ilçenin değerli insanlarına hizmet etme güç ve imkanını buluyoruz” dedi.

Vatandaşlar da, ziyaretlerinden dolayı çok memnun olduklarını ifade ederek, Başkan Yusuf Gülsever’e teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.